Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
Biz sürekli takipteyiz, laf kalabalığı olmasın diye yazmıyoruz ama... Hepinize kolay gelsin, Allah sabır versin... :oke:
desteğiniz için teşekkür ederiz umarım bişiyler yapabiliriz hepimiz mutlu oluruz

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Tayloruda geçtin Madness :) olur inş. N8 kullanıyorum ama bende merak ettim sonucu :)

sorgut

Üye
verdiğim sözü tutarım arkadaş ama tel sahibi biraz agresifleşti çok uzun sürüyor diye :)

• Beğen
Tepkiler: asrabi

memo326

Üye
arkadaşlar elleriniz dert görmesin teşekkür ederim şimdiden. aranızdan deneyen oldu mu? boş ram artışı var mı? herhangi bir uygulamada sorun var mı acaba :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar elleriniz dert görmesin teşekkür ederim şimdiden. aranızdan deneyen oldu mu? boş ram artışı var mı? herhangi bir uygulamada sorun var mı acaba :D

Daha dosyaları kopyalıyoruz. Bu işin ilk kısmı. Daha flash dosyası haline getireceğiz.

mission01

mission01

Üye
heyecan bastı lan:D

okitox

okitox

Üye
Bunu yapmadan önce anna yüklü olan bi telefondan aynı şekilde dosyaları alıp flash dosyası haline getirmeyi denediniz mi madness hocam? Belki bi yerde bi sıkıntı çıkacak boşuna uğraşmış olacaksınız...

hakan_710

hakan_710

Üye

alın beyler kopyalama resmi :D
TELEFONUNU KULLANMAMIZA İZİN VEREN AYBERK ARKADAŞIMIZA HEPİNİZ ADINA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM..

• Beğen
Tepkiler: qsaw ve CanKartaL

sorgut

Üye
daha kopyalanıyor resim birazdan gelicek. Ayrıca ben video çektim belle videosu onuda yayınlıycam ama arkadaşlarla falan çıktık bardayken idare edin :D

----------Eklendi @ 23:22:40 ---------- Yazıldı @ 23:22:10 ----------

gelmiş bile :D

SSnıper

SSnıper

Üye
​bu iş uzun sürerse adam beklemezse telefonu alıp giderse sakatlık olurmu yoksa dosyaları çektinizmi ?

hakan_710

hakan_710

Üye
evet resimdede görüldüğü gibi tel açılınca ortalama 140 mb a yakın boş ram var :D

mission01

mission01

Üye
[h=3] desteklemıyor dıyebılıyorum ben geri dönüşü olmayabilir:([/h]

memo326

Üye
peki tahminen ne zaman deneme şansımız olur?

Üst Alt