Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Konu Sahibi
takamıyor galiba. Şarj aleti yanında değildir.

Tepkiler: serecans

konu hit yapsın biraz ama bu konuyu görmeyipde son sayfalara giren ne yapıyor bunlar der
hele birde yabancı biri girip google dan çeviri falan yapıyosa hepten afallar zaten türkçeyi tam kullanmıyoz google da tam çeviremiyo

serecans

Üye
bi sigara içmeye gittim 2 sayfa atlamış

Konu Sahibi
teamo var ama türkiyede değil o değilde japonların k computerına bakın siz

serecans

Üye
boş boş durcamıza mesajları beğenelim bari

----------Eklendi @ 21:43:57 ---------- Yazıldı @ 21:42:46 ----------

32 üye 9 misafir nerde üyeler

Konu Sahibi
when dosyayı up yapacan oglım

Febris

Üye
beyleer 100 mb net hakkı kaldı forumda mobil sitde kaç dk gezerm bişey indirmedenn.

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar cozum olmadigi surece konuyu ustte tutmak icin birseyler yazayimda ustte dursun diye anlamsiz seyler yazmayin bakin bu konu benim kontrolumde gerek olmayan mesajlar yazmayin lutfen.

Tamam bende burdayim heceyanla bekliyorum konu baya uzadi bence artik cozum mesajlari yazmalisiniz.
Tesekkurler

qsaw

Üye
Nanotik telefonlar olur derinin altına yerleştirilir. görüntü hologram olarak ışınlatla önünüze yansıtılır hayal gücünün sınır olmadığından teknolojinin de sınırı çok ötelerde .Bu arada 50 yıl gelecekteki konuşmamızda böyle olur:

N8-84627484765837'cı gençlik benim telefon 12milyar ışık yılı ötedeki galaksilerin fotolarını çekiyo
C7-84647723892379'cu gençlik bendede GANFCS var galaksiler arası dosya gönderiyom kredi ödüyom.
SGS 3323244565343'çü gençlik bizim ram 4866 çekirdekli ve 4milyar Ghz işlenmci var

CanKartaL

Emekli Yönetici
takip heyecanlı ama ben yine maça kaçtım umarım dosyalar bu akşam gelir de rahat rahat ayarlarsınız
bu arada kimseyi de fazla sıkıştırmaya gerek yok sonuçta paylaşanlar da düzenleyecekler de hayır için yapıyor sağolsunlar
hepsinin de özel hayatları var zorlama lüksümüz yok

serecans

Üye
evet hakan son gelişmeler nedir

varmı gelen giden

başladık :

Tepkiler: CanKartaL

vg_engin

Üye
Hadi inşallah hayırlısıyla bu sefer olacak inşallah büyük heyecenlarla bekliyoruz