^BaRoN^
Üye
o geriliyor ben değil.
gerginlik yok...
kızmadım ki
Neden kızıyorsun?herkes burada bekliyor onun için dedim.
bi ara ma-donna ya da teklif edelim aradan çıksın oda
Tamamda bizde burada bekliyoruz ona göre sütümü içip yatacağım annem kızıyorkızmadım kiyaa arkadaş söz verdi heralde sözünden dönmez vardır bi nedeni rahatsız etmeyelim 3 kez aradı bugün. yardım etmeyecek adam aramaz.
zaten arkadaşımızında anna lı c6 sı var o yüzden kendi işinede yarayacağı için onunda işine gelirkızmadım kiyaa arkadaş söz verdi heralde sözünden dönmez vardır bi nedeni rahatsız etmeyelim 3 kez aradı bugün. yardım etmeyecek adam aramaz.
tamam hadi bizi anladımda senin c7 var bi sürü sızıntı var ben olsam saniye durmam
Tamamda bizde burada bekliyoruz ona göre sütümü içip yatacağım annem kızıyor
bnm c6 ya yağsak 2 ghz olur muc6-01 var. 5800 a downloadmoreram.com/ den ram yükledim tornacıdanda intel x86 pentium 2 monte ettim ondan öyle o
link bozukLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden belleyi indirebilirsiniz
linkleri görebilmek için üye olmanız gerekiyor
link bozuk
senin de gönlün olsun aradım şimdi 10 dk ya evdeyim diyo hadi bakalım
Tamamda bizde burada bekliyoruz ona göre sütümü içip yatacağım annem kızıyor
dün n8 geldi ee ahanda oraya yazma ile olmaz mantıksız rahatsız edici yorumlar sallamayın kendi kafanızdanboşuna beklemeyin şubatın sonuna kadar gelmez belle ahanda buraya yazıyorum...
süper habersenin de gönlün olsun aradım şimdi 10 dk ya evdeyim diyo hadi bakalım
senin de gönlün olsun aradım şimdi 10 dk ya evdeyim diyo hadi bakalım
hadi yaa
linkleri görebilmek için üye olmanız gerekiyor
katılıyorumnokia bana özel symbian madness® yapsın
tamam hadi bizi anladımda senin c7 var bi sürü sızıntı var ben olsam saniye durmam
----------Eklendi @ 21:29:05 ---------- Yazıldı @ 21:28:33 ----------
bnm c6 ya yağsak 2 ghz olur muama bide dual core olacak
belleye belleye bi hal oldukne belleymiş arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?