Göremezler içiniz rahat olsunyanlıs anlamayın evdesınız cogunuz anne veya babanız gorup yanlıs anlaya bilirler hiç hoş değil

. Ayrıca Photoshopla ilgili bir şeye ihtiyacınız olursa pm atabilirsiniz. (reklamımı yapmadım yanlış anlamayın.)Bende photoshop'um iyidir:Cs5 Master Collection Yüklü :WAllah yardımcınız olsun. Tek solukta tüm konuyu okudum. Madness, hakan ve diğer arkadaşlar konuyu ciddiye alıp çok çalışıyorlar. Sonuç başarılı olursa nokiatr'nin twitter hesabına yumulabiliriz. Ayrıca Photoshopla ilgili bir şeye ihtiyacınız olursa pm atabilirsiniz. (reklamımı yapmadım yanlış anlamayın.)
bizde bitirdiler sandıkbeni yeniden aradı arkadaşını almaya gitti suan (işlemleri hızlandırmak için) bekliyorum. bana dönecek

elimizden geleni yapıyoruz. gelir gelmez başlıycaz haber veririm buradan tabi yorum yazabilirsem siteye
bizde bitirdiler sandık![]()

bırak yorumu filan kafan karışmasınelimizden geleni yapıyoruz. gelir gelmez başlıycaz haber veririm buradan tabi yorum yazabilirsem siteye![]()

bırak yorumu filan kafan karışmasın![]()

Benimde biraz Autocad bilgim var.Çok bir farkları yokbu arada çok iyi çizim yaparım 3dsmax vs. Tüm grafik programlarını biliyorum.