Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
yok daha başlamadık :D siteye yorum giremiyorum 10 dkdır herkes çullandı galiba :D:D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
youtube yükleseydin keşke bende reklam engelleyici var gerçi

hakan_710

hakan_710

Üye
yok daha başlamadık :D siteye yorum giremiyorum herkes çullandı galiba :D:D

salihk

salihk

Emekli Yönetici
yanlıs anlamayın evdesınız cogunuz anne veya babanız gorup yanlıs anlaya bilirler hiç hoş değil

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
hakan sorgutla iletişime geçtin mi?

shadowman

shadowman

Üye
Allah yardımcınız olsun. Tek solukta tüm konuyu okudum. Madness, hakan ve diğer arkadaşlar konuyu ciddiye alıp çok çalışıyorlar. Sonuç başarılı olursa nokiatr'nin twitter hesabına yumulabiliriz :D . Ayrıca Photoshopla ilgili bir şeye ihtiyacınız olursa pm atabilirsiniz. (reklamımı yapmadım yanlış anlamayın.)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Allah yardımcınız olsun. Tek solukta tüm konuyu okudum. Madness, hakan ve diğer arkadaşlar konuyu ciddiye alıp çok çalışıyorlar. Sonuç başarılı olursa nokiatr'nin twitter hesabına yumulabiliriz :D . Ayrıca Photoshopla ilgili bir şeye ihtiyacınız olursa pm atabilirsiniz. (reklamımı yapmadım yanlış anlamayın.)
Bende photoshop'um iyidir:Cs5 Master Collection Yüklü :W

hakan_710

hakan_710

Üye
beni yeniden aradı arkadaşını almaya gitti suan (işlemleri hızlandırmak için) bekliyorum. bana dönecek

hakan_710

hakan_710

Üye
30 üye 12 misafir :D

serecans

serecans

Üye
allah sonunuzu hayır etsin inşallah değer bukadar emeğe

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
photoshop lazım değil biz işimizi gerçekten yaparız yapamazsak da photoshopa ihtiyacımız olmaz.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
bu arada çok iyi çizim yaparım 3dsmax vs. Tüm grafik programlarını biliyorum.

erkan1996

erkan1996

Üye
otg cihazlari sorunsuz kullanabilecek miyiz?(fare takinca imlec cikmasi falan)

hakan_710

hakan_710

Üye
herkes reklam yapmış. bari bende yapıyım. symbian hack unsigned oyun, uygulama konusunda profesyonel bilgi :D:D. ek olarak windows ile ilgili hertürlü (il)legal işler itina ile yapılır :D:D

Üst Alt