M@cros
Üye
Evet biraz daha beklemekte zarar yok.Sonuçta bu işte uğraşan arkadaşların Belle çıkarmak gibi bir zorunluluğu yok.evdeyim şimdi geldim arkadaşta yolda geliyor bize . Yamuk yok tekrar tekrar yazıyorum. Yoksa benim bir kazancım mı var ki burdan atıp tutucam . Ayıp arkadaşlar bir iş yapıyoruz yapmaya çalışıyoruz sadece biraz daha anlayışlı biraz daha sabırlı olalım . Bende isterim hemen atmayı ama elimden geldiğince hızlandırıyorum. Adamı arayıp hala gelmedin mi nerdesin sen diye fırça kayamam ki ??? Geliyor oda bize temiz temiz halledicez işi sabır sadece sabır
baron en sontekrar sağol kardeş. Baron'a en son vericez yazılımı böyle giderseadam şimdi yeniden aradı utanın
Evet biraz daha beklemekte zarar yok.Sonuçta bu işte uğraşan arkadaşların Belle çıkarmak gibi bir zorunluluğu yok.
baron en son
----------Eklendi @ 18:57:47 ---------- Yazıldı @ 18:57:27 ----------
,mesela ben n8 kullanıyorum. Sadece size yardımcı olmak istiyorum. Telefonumda kendi cfwm var zaten.
keşke oyle yapsaydınız daha iyi olur forumda nekadar c6 01 kullan var sa bu konuda cok heycan yaptılar belle gelıcek dıyeyok kardeş önemli değil sadece yalancı duruma düşürmeyin o kadar. Yoksa bende bekliyorum bu yazılımı yapılsın hemen yükleyecez. Arkadaşları da burada heyecana verdik keşke özelden msj atıp yapsaydık bitince çıkarsaydık.
yok böyle daha iyi arkadaşım tartışılarak yapılsnyok kardeş önemli değil sadece yalancı duruma düşürmeyin o kadar. Yoksa bende bekliyorum bu yazılımı yapılsın hemen yükleyecez. Arkadaşları da burada heyecana verdik keşke özelden msj atıp yapsaydık bitince çıkarsaydık.
durun böyle iyi ya merakda bırakmayınbence de özelden yapsaydık birden çıkarırdık.
sen ağzını açtıysan gelir :Pguncelleme yarin geliyormus felan
Öyle olsaydı c6-01'ciler direk komaya girerdi.bence de özelden yapsaydık birden çıkarırdık.
başta ben
Öyle olsaydı c6-01'ciler direk komaya girerdi.
Öyle olsaydı c6-01'ciler direk komaya girerdi.
Ben olsam c6-01'i çöpe atardım
başta benbaksana konu 11500 gösterim yapmış şubata kadar hiç bir belle konusuna girmedim merak etmedim N8 e bi çıktı şimdi benide merak sardı ama c6-01 şurda 15 gün daha sonra arc geliyor
2 Hafta sonraya ertelendi,burdan gelince yaparsınguncellemenin 2-8 subat arasi cikacagi dogrumu nokia aciklama felan yapti mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?