hakan_710 Üye ??? ----------Eklendi @ 17:15:06 ---------- Yazıldı @ 17:14:16 ---------- sorgut kardeş cevap verirsen ona göre davranıcam
??? ----------Eklendi @ 17:15:06 ---------- Yazıldı @ 17:14:16 ---------- sorgut kardeş cevap verirsen ona göre davranıcam
sorgut Üye var evde de var ordayken atarsın o zaman ----------Eklendi @ 17:16:15 ---------- Yazıldı @ 17:15:18 ---------- teamviewer ile bağlantı kurarız pcden yapacağın varsa o şekilde yaparsın, tel ile yapılacağı da telden görüşerek adım adım artık
var evde de var ordayken atarsın o zaman ----------Eklendi @ 17:16:15 ---------- Yazıldı @ 17:15:18 ---------- teamviewer ile bağlantı kurarız pcden yapacağın varsa o şekilde yaparsın, tel ile yapılacağı da telden görüşerek adım adım artık
hakan_710 Üye sorgut' Alıntı: var evde de var ordayken atarsın o zaman Genişletmek için tıkla ... tamam dosyalar pc de bende eve gidiyorum şimdi. Haberlesırız ----------Eklendi @ 17:16:49 ---------- Yazıldı @ 17:16:18 ---------- sen pc başına geç gerisi kolay
sorgut' Alıntı: var evde de var ordayken atarsın o zaman Genişletmek için tıkla ... tamam dosyalar pc de bende eve gidiyorum şimdi. Haberlesırız ----------Eklendi @ 17:16:49 ---------- Yazıldı @ 17:16:18 ---------- sen pc başına geç gerisi kolay
sorgut Üye Tamam 6 gibi çıkıyorum haberleşiriz. erken çıkış için izin alamadım, kar yağmıyor adam gibi
hakan_710 Üye sorgut' Alıntı: Tamam 6 gibi çıkıyorum haberleşiriz. erken çıkış için izin alamadım, kar yağmıyor adam gibi Genişletmek için tıkla ... tamam bende o saatlerde tam anlamıyla boş olurum
sorgut' Alıntı: Tamam 6 gibi çıkıyorum haberleşiriz. erken çıkış için izin alamadım, kar yağmıyor adam gibi Genişletmek için tıkla ... tamam bende o saatlerde tam anlamıyla boş olurum
hakan_710 Üye marsharun' Alıntı: Arkadaşlar bulundu mu belle yuklu C6-01? Alınabildi mi dosyalar ne durumdayız? :-) Genişletmek için tıkla ... telefonu bulduk dosyaları almaya yarım içinde falan başlayacağız
marsharun' Alıntı: Arkadaşlar bulundu mu belle yuklu C6-01? Alınabildi mi dosyalar ne durumdayız? :-) Genişletmek için tıkla ... telefonu bulduk dosyaları almaya yarım içinde falan başlayacağız
marsharun Üye hakan_710' Alıntı: telefonu bulduk dosyaları almaya yarım içinde falan başlayacağız Genişletmek için tıkla ... Çok guzel hayırlı olsun bakalım:-) peki rm 718 değil heralde ama. ----------Eklendi @ 18:00:09 ---------- Yazıldı @ 17:59:10 ---------- Ha bu arada bu cfw yi yapmak icin ugras veren herkese çok teşekkür ederim umarım mutlu sona ulaşırsınız yani ulaşırız hep beraber:-)
hakan_710' Alıntı: telefonu bulduk dosyaları almaya yarım içinde falan başlayacağız Genişletmek için tıkla ... Çok guzel hayırlı olsun bakalım:-) peki rm 718 değil heralde ama. ----------Eklendi @ 18:00:09 ---------- Yazıldı @ 17:59:10 ---------- Ha bu arada bu cfw yi yapmak icin ugras veren herkese çok teşekkür ederim umarım mutlu sona ulaşırsınız yani ulaşırız hep beraber:-)
aykutozkann Üye merakla bekliyorum deneme için bende yükleyebilirim. yazılım atmasını biliyorum bir sorun olursa tekrar eski haline getirebilirim.
merakla bekliyorum deneme için bende yükleyebilirim. yazılım atmasını biliyorum bir sorun olursa tekrar eski haline getirebilirim.