TheMadness
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tamamdır o zaman akşama görüşmek üzere ... Hem bir kaç uygulama indireyim bende onun da gönlü olsun sonra alıp tamam senle işimiz bitti demeyelim adama
bi işe kalkıştık peşini bırakmam bunun valla baktık olmuyo taylor a başvuracam bişiyler yapıcaz artık. Ama olmama ihtimalini de göz önünde bulundurun arkadaşlar sonradan vay niye yapamadınız vay niye olmadı demeyin
bi işe kalkıştık peşini bırakmam bunun valla baktık olmuyo taylor a başvuracam bişiyler yapıcaz artık. Ama olmama ihtimalini de göz önünde bulundurun arkadaşlar sonradan vay niye yapamadınız vay niye olmadı demeyin
baştan sonuna kadar bütün yazışmaları okudum...
ALLAH yardımcınız olsun...
yaw su belleli c6 ile bir inceleme vidosu cekseniz cok iyi olur
Aynen. Taylor sadece sızdırıyor ama bunu da göz önüne al.
----------Eklendi @ 13:21:44 ---------- Yazıldı @ 13:20:26 ----------
Tamamen hazır uda. Maps ve Store koymadım. Küçük widgetlar kaldı. Rofs3 hazır. Klavye dosyalarını gömdüm. Gerisi dosyalar gelince.
rofs3 e ne yazdın? Nokia belle yazalım oraya
maddess orjinal widgetlarıda koy.Maps ve storeyi yükleriz biz ama şu belle widgetları olsun
Core de oresource / versions
----------Eklendi @ 13:25:10 ---------- Yazıldı @ 13:24:54 ----------
Onlar hazır.
valla mı? Benim pc açık deil cfw ile çok uğraşmadim rofs3 diye biliyorum ben
Purpose.txt hakan_710
c6-01 belle için mi uğraşıyorsunuz siz şimdikolay gelsin hocam merakla bekliyoruz sonucu da bi arkadaşın dediği gibi tam siz hazırlamışken nokia sürerse piyasaya......
destek olsun diye sizinkini yükleyecem vallaha
c6-01 belle için mi uğraşıyorsunuz siz şimdikolay gelsin hocam merakla bekliyoruz sonucu da bi arkadaşın dediği gibi tam siz hazırlamışken nokia sürerse piyasaya......
destek olsun diye sizinkini yükleyecem vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?