79mm79 Üye bide phoenixten yüklerken bir sıkıntı çıkmaz inşallah sabırsızlık yüzünden telefondan olmayalım anna çok attım ama belleyi bilmiyorum
bide phoenixten yüklerken bir sıkıntı çıkmaz inşallah sabırsızlık yüzünden telefondan olmayalım anna çok attım ama belleyi bilmiyorum
hakan_710 Üye 79mm79' Alıntı: bide phoenixten yüklerken bir sıkıntı çıkmaz inşallah sabırsızlık yüzünden telefondan olmayalım anna çok attım ama belleyi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... olursa haber ver ben telini kurtarırım panik yok kontrol bizde
79mm79' Alıntı: bide phoenixten yüklerken bir sıkıntı çıkmaz inşallah sabırsızlık yüzünden telefondan olmayalım anna çok attım ama belleyi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... olursa haber ver ben telini kurtarırım panik yok kontrol bizde
ahmetyilmazas4 Üye hakan kardes bi sorum olacak güncelleme yapmadım henüz şimdi yapcam ama sorf veya hard hangisini atayım ? tşkrler
hakan kardes bi sorum olacak güncelleme yapmadım henüz şimdi yapcam ama sorf veya hard hangisini atayım ? tşkrler
hakan_710 Üye ahmetyilmazas4' Alıntı: hakan kardes bi sorum olacak güncelleme yapmadım henüz şimdi yapcam ama sorf veya hard hangisini atayım ? tşkrler Genişletmek için tıkla ... hard format at eski kalıntıların hepsi gitsin
ahmetyilmazas4' Alıntı: hakan kardes bi sorum olacak güncelleme yapmadım henüz şimdi yapcam ama sorf veya hard hangisini atayım ? tşkrler Genişletmek için tıkla ... hard format at eski kalıntıların hepsi gitsin
texasteam Üye güncellemeyi yüklüyorum şimdi oviden arkadaşlar ama format fln atmadım tele burda herkez atıyor atılma sebebi nedir neden gerekli
güncellemeyi yüklüyorum şimdi oviden arkadaşlar ama format fln atmadım tele burda herkez atıyor atılma sebebi nedir neden gerekli
ahmetyilmazas4 Üye hakan kardes bi sorum olacak güncelleme yapmadım henüz şimdi yapcam ama sorf veya hard hangisini atayım ? tşkrler
hakan kardes bi sorum olacak güncelleme yapmadım henüz şimdi yapcam ama sorf veya hard hangisini atayım ? tşkrler
79mm79 Üye hakan_710' Alıntı: olursa haber ver ben telini kurtarırım panik yok kontrol bizde Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. bu arada konu okadar çabuk ilerliyorki ben cevap yazana kadar 2 -3 sayfa geride kalıyorum )
hakan_710' Alıntı: olursa haber ver ben telini kurtarırım panik yok kontrol bizde Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. bu arada konu okadar çabuk ilerliyorki ben cevap yazana kadar 2 -3 sayfa geride kalıyorum )
hakan_710 Üye haliscik' Alıntı: hakan okuldayım banada yardım edebilirmisin Genişletmek için tıkla ... bilgisayar lab ına git geliyorm
haliscik' Alıntı: hakan okuldayım banada yardım edebilirmisin Genişletmek için tıkla ... bilgisayar lab ına git geliyorm
Mad EagLe Üye hakan_710' Alıntı: bilgisayar lab ına git geliyorm Genişletmek için tıkla ... dur ben bi müdürün odasına gdiym laboratuvardakiler virüslüdür suitenin güncel linkinide verceksn
hakan_710' Alıntı: bilgisayar lab ına git geliyorm Genişletmek için tıkla ... dur ben bi müdürün odasına gdiym laboratuvardakiler virüslüdür suitenin güncel linkinide verceksn
texasteam Üye HacKLess' Alıntı: ya şimdi öğle tatili rahatım. Ovi suite geldimi gelmedimi belle? Genişletmek için tıkla ... geldi ovi suite eğer çıkmassa sende bilgisayarın saatini güncelle olmadı baştan kur
HacKLess' Alıntı: ya şimdi öğle tatili rahatım. Ovi suite geldimi gelmedimi belle? Genişletmek için tıkla ... geldi ovi suite eğer çıkmassa sende bilgisayarın saatini güncelle olmadı baştan kur
hakan_710 Üye haliscik' Alıntı: dur ben bi müdürün odasına gdiym laboratuvardakiler virüslüdür suitenin güncel linkinide verceksn Genişletmek için tıkla ... sıiteden yapmadım ben naviden attım gürmüyo suite.
haliscik' Alıntı: dur ben bi müdürün odasına gdiym laboratuvardakiler virüslüdür suitenin güncel linkinide verceksn Genişletmek için tıkla ... sıiteden yapmadım ben naviden attım gürmüyo suite.
oddo35 Üye gençler şimdi uyandım, öle bi bakayım dedim anladığım kadarıyla belle gelmiş hiç bişey yapmadan cihazı suite bağladım belle'i gördü şu an indiriyo mutlu oldum yahu sonunda
gençler şimdi uyandım, öle bi bakayım dedim anladığım kadarıyla belle gelmiş hiç bişey yapmadan cihazı suite bağladım belle'i gördü şu an indiriyo mutlu oldum yahu sonunda
cukuleaks Üye texasteam' Alıntı: geldi ovi suite eğer çıkmassa sende bilgisayarın saatini güncelle olmadı baştan kur Genişletmek için tıkla ... saat kaça ayarlıcam?
texasteam' Alıntı: geldi ovi suite eğer çıkmassa sende bilgisayarın saatini güncelle olmadı baştan kur Genişletmek için tıkla ... saat kaça ayarlıcam?
hakan_710 Üye arkadaşlar ben bi yemek yiyip geliyorum açlıktan ölücem sabahtan beri burdayım görüşürüz ihtiyacı olan özel mesaj atsın posta kutusunu boş tutsun
arkadaşlar ben bi yemek yiyip geliyorum açlıktan ölücem sabahtan beri burdayım görüşürüz ihtiyacı olan özel mesaj atsın posta kutusunu boş tutsun