Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

yavaş arkadaşlar iki dakika gittim 3 sahife yazmışsınız sunucuya da böyle abandıysanız vay haline

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ayrıca şu biz mi kitledik diyen arkadaşlar da bi tuhaf. Şurda 100 kişi aynı anda girince çökecek sunucuya sahipse nokia zaten çöksün gitsin yav

100kişimi bu güncellemeyi yirmi milyondan fazla insan indiricek

fayzteck

Üye
100 kişi mi ? Kardeş şuan tüm ülke kontrol için abanmış durumda.

vg_engin

Üye
ne kadar çok kişi varmış bekleyen

bölümdeki online listesine bakın hayli kabarık

ersin146

Üye
telefondaki yazılım güncelleme de bağlanamıyor sunucuya telefondan güncelleme olmayacak ama gözükecek yani güncelleme

nokia avrupa sitesinde hala yakinda gelecek diyor

okitox

Üye
Yav isterse 10 milyon kişi olsun arkadaşlar. Sunucunun verdiği bişey yok şu an. Her cevap 64byte olsa hadi 64kb olsun. Gene cevap verir

Bu Arada genel Kurmay Başkanı Bizi Kara Listeye Aldı galiba konuda online olanları 454 listelemiş Ban mı yiyeceğiz

yavaş la bi durun olum herkese gelecek abnmayın sayfa yenilemekten f5 bozulacak zuhaha:

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben de hazır bı şekılde beklıyorum ama şımdı anna da cok akıcı calısmaya basladı tema efektleri acıkken bile

doktoru gören hasta iyileşir misali anna akmaya basladıysa birazdan belle geliyo demektir

oha kaç kişi bekliyor ole zaten sunucu hata veriyor ama büyük ihtimalle bakım yapıyolardır 8 i için

arkadaşlar 7 ya da 8 diye düşünülüyor ya sımdı bu kadar kalabalıgız bugn ckmazsa dger gece 12 yi hayal ble edemiyorum suite maxicep hcbse kalmıcak