Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Arkadaşlar bende denedim hizmete bağlanamıyor ya çok abandık yada gelecek bilemiyorum

DiaBLoS

Admin
Nokia suite son sürüm indireceğim öyle mi?

benım anlamadıgım belle yukluyolar dıye mı hızmete baglanamıyo yoksa bız mı kıtledik

mustyaky

Üye
beyler oviden güncellemeden önce naviye düşerse dosyaları indirebilen indirse. Belli mi olur sistem çöker felan. Sonra bazıları yükleyip vazıları yükleyemezse forumu düşünemiyorum nokia sitelerindeki yorumları

okitox

Üye

Şöyle bişey çıktı

any0ne

Üye
Bence herkes yüklücek biz kalıcaz. Seçilmiş kişileriz biz

Febris

Üye
dündüm sorun yok. v12 yi hiç görmediydim ne basit bir şeymiş öle şuan keskin olan çoğu renk çok dandik duruyo eski sürümde
ben telefonu aldıgımda anna cıkmıştı kasım gıbı almıştım 2 gun felan v14 kullandım sora anna ya gctım qwerty dık klavyeye alıştım downgrade olayı cıkınca tekrar v14 e dondum ama klavyeye alsamadım buseferr sonuc : symbian anna akaar

fayzteck

Üye
bence biz kitledik.folloş oldu sunucular

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar böyle majör güncellemeler ota üzerinde yapılamaz sabit hız olması lazım internetin yani sebeke sşnyaliniz bir çizgi düşşe o sanşyede gelen dosyanıb bozulma ihtimali var ben annayı wifiyle güncellemiştim sapıtmıştı sonra format atıp süitle güncelleyince düzeldi

suite dead allah rahmet eylesin

APOvBABA

Üye
İzninizle ben bir hard format atayım ve geleyim Hazırlayalım telefonu dimi

meletim

Üye
hocam bunlar gece 12 de rutin bakım yapıyor olmasınlar bazı yerler yaparya 12 ile 12:30 arası ..

okitox

Üye
Ayrıca şu biz mi kitledik diyen arkadaşlar da bi tuhaf. Şurda 100 kişi aynı anda girince çökecek sunucuya sahipse nokia zaten çöksün gitsin yav

Tepkiler: asrabi

any0ne

Üye
Ulan şimdi nokia iflas etse fabrikalar kapansa ne gülerim

geliyo geliyoooo hadi suite ıkın biraz daha hadiiii

hocam bunlar gece 12 de rutin bakım yapıyor olmasınlar bazı yerler yaparya 12 ile 12:30 arası ..

dediğin doğru bazı yerler haftalık yada ayda birkaçkez server'i bakıma alırlar 1-2 saatliğine ama sanmıyorum