APOvBABA Üye any0ne' Alıntı: Aynen. Güzel kokular geliyor burnuma Genişletmek için tıkla ... Hühehhüe evet evet bendede aynısı var. İyidir iyidir. Hadi hayırlısı bekliyoruz.
any0ne' Alıntı: Aynen. Güzel kokular geliyor burnuma Genişletmek için tıkla ... Hühehhüe evet evet bendede aynısı var. İyidir iyidir. Hadi hayırlısı bekliyoruz.
DiaBLoS Admin Yazılım güncellemelerine girdiğim zaman. Yenilemedi ... Daha sonra tekrar deneyin diyor
endless_craft Üye merzifon1107' Alıntı: nokia k.bız olmuş ıkınıyo birazdan patlama yapcak Genişletmek için tıkla ... iyiydi bu, + rep..
merzifon1107' Alıntı: nokia k.bız olmuş ıkınıyo birazdan patlama yapcak Genişletmek için tıkla ... iyiydi bu, + rep..
Dandanakan92 Üye haliscik' Alıntı: suite hücum allah allah allah allah :d Genişletmek için tıkla ... belle gelmeden server göçcek sakinn beylerrrr
haliscik' Alıntı: suite hücum allah allah allah allah :d Genişletmek için tıkla ... belle gelmeden server göçcek sakinn beylerrrr
Mad EagLe Üye niye baglanamıyor ya dur bi de ben telden deniyim sizin suite cıkmaz bnm telden cıkarsa ne gülerim haa
niye baglanamıyor ya dur bi de ben telden deniyim sizin suite cıkmaz bnm telden cıkarsa ne gülerim haa
APOvBABA Üye Arkadaşlar ozaman belle den önce yapılması gereken şeyleri yapmaya başlayalım yavaş yavaş?
hakan_710 Üye biz yüklendiğimizden oluyo yoksa bi cacık çıkmayacak bkın da görün inşallah nokia beni morartır
any0ne Üye meletim' Alıntı: nokia suiteyi çökerttik galiba Genişletmek için tıkla ... Biz TÜRKLER hahahaa.
hakan_710 Üye APOvBABA' Alıntı: Arkadaşlar ozaman belle den önce yapılması gereken şeyleri yapmaya başlayalım yavaş yavaş? Genişletmek için tıkla ... sen daha yapamadın mı ? çabuk yap gel koş
APOvBABA' Alıntı: Arkadaşlar ozaman belle den önce yapılması gereken şeyleri yapmaya başlayalım yavaş yavaş? Genişletmek için tıkla ... sen daha yapamadın mı ? çabuk yap gel koş
mustyaky Üye ben uyumadan gelir inşallah. Sabah 7.45 de okula gideceğim alarmı 5 e kurdum sırf belle gelirse yüklmek için. Kalkamazsam başım çok ağrıyo derim okula gitmem o derece yani belle okula bile gözndermiyo gördüğünüz üzere
ben uyumadan gelir inşallah. Sabah 7.45 de okula gideceğim alarmı 5 e kurdum sırf belle gelirse yüklmek için. Kalkamazsam başım çok ağrıyo derim okula gitmem o derece yani belle okula bile gözndermiyo gördüğünüz üzere
DiaBLoS Admin Arkadaşlar ben telefonun kendisinden güncelliyorum . Yazılım güncellemeleri iconu var ya ... İllahi suiti mi gerekli ?
Arkadaşlar ben telefonun kendisinden güncelliyorum . Yazılım güncellemeleri iconu var ya ... İllahi suiti mi gerekli ?
Mad EagLe Üye çöksün bosverin nokıa ne kadar atesli oldugumuzu görsün ertesi gün carlayı göndermezse namerdim annadan carlaya
çöksün bosverin nokıa ne kadar atesli oldugumuzu görsün ertesi gün carlayı göndermezse namerdim annadan carlaya
blauzacke Üye nokianın serverleri çöktü galiba güncellemeleri kontrol edince server error veriyor telefondan
any0ne Üye Yeğenimi bilgisayar başına oturttum. Sabaha kadar her 5 dakikada bir yenile dedim. Oyuncak araba alcam sabah.
Yeğenimi bilgisayar başına oturttum. Sabaha kadar her 5 dakikada bir yenile dedim. Oyuncak araba alcam sabah.