Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

papakudioflu

Emekli Yönetici
yatıp uyuycam ama bu gece bire ikiye kadarda gelmiycegini bildigim halde yatamıyorum acayip bişey şeytan dürtüyo sanki

okitox

Üye
o linkte ne yazdığını anlıyorsunuz değil mi?

geliştiricilere yakında belle gelecek programlarınızı güncelleyin diyor.

yakında gelecek diye ben de derim de yarın kesin gelecek veya bu hafta içinde kesin gelecek kısmı nerden çıkıyor onu bulamadım

any0ne

Üye
yatıp uyuycam ama bu gece bire ikiye kadarda gelmiycegini bildigim halde yatamıyorum acayip bişey şeytan dürtüyo sanki

Hocam büyük ihtimal 12den sonra güncelleme çıkıcak suite'de. Öyle hissediyorum. Çünkü blogda'da hazır diyor güncellemeler.

APOvBABA

Üye
hahaha belki de nokia bunun için çıkarmadı belleyi, korkuyolar

bence bu geceyi beklemeyin gecenin 12sinde vermezler heralde belli olmaz tabi ama

korkunun ecele faydası yoktur beklettikce daha kötü olacak

ya uyusammı acaba merakta etmiyorum değil

bakıyorum da çıkmaz diyen arkadaşlar bile gece yarısını bekliyo herkeste bir bekleyiş var

ya cıkmasın niye çıkıyo bilgisayarım tamirde yukleyemem dövdurmeyin bana bilgisayarcıyı

hakan lafmı sokuyosun simdi ayıp ama

çıkarsa mutlu olurum çıkmazsa sorun değil bu saatten sonra. 26 kasımdan beri her gece çıkacak çıkacak diye bekledim çıkmamıştı

----------Eklendi @ 23:49:01 ---------- Yazıldı @ 23:47:55 ----------

hakan lafmı sokuyosun simdi ayıp ama
yok estağfurullah laf soksam gülücük koymazdım

yarın sabah 10 da gelir galiba Anna da öyle bir saat de gelmişti Yanlış Hatırlamıyorsam Gelsede Zaten Türkçe Olmayacağı Kesin gibi

any0ne

Üye
Nokia Suitede güncellemeri yenilerken HİZMETE BAĞLANILAMADI hatası alıyorum. Sanırım güncelleme geliyor...

ben yine bir hatırlatayım gerçi arkadaşlar.gece 12 den sonra gecenin bir saatinde belle gelmiş navifirmde var deyip aylardır oracıkta boş duran RM-601 varyantını göstermesin kimse başıma geldi yani