Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Ne zamanın konuşması bu

şöyle birşey var, her callcenter elemanı teknoloji ile alakadar değil. otomatik cevap veriyor %40'ı, hebele hübele çıkıcakmı desen dahi aynı cevabı verebilir yani.. feyz almamak lazım pek

şöyle birşey var, her callcenter elemanı teknoloji ile alakadar değil. otomatik cevap veriyor %40'ı, hebele hübele çıkıcakmı desen dahi aynı cevabı verebilir yani.. feyz almamak lazım pek

Bende bu sistemden yakınıyorum zaten. Sorun orda

----------Eklendi @ 20:34:58 ---------- Yazıldı @ 20:32:17 ----------

ayrıca callcenter çalışanlarının teknolojiden haberdar olmama gibi bi lüksü yok. Onları görevi zten bunları bilmek.

Bende bu sistemden yakınıyorum zaten. Sorun orda

ohoo, sistem'e girersek ülke çapında bir çok iş, güç, düşünce yanlış ona bakarsan ) aslında bu kadar kanalize olmak da ne kadar doğru, tartışılır. sonuçta bi işletim sistemi yani, hani derler ya beklemezsen gelir beklersen gelmez. o hesap rahat olmak lazım

Zaten o konulara girersek hiç çıkamayız

----------Eklendi @ 20:41:57 ---------- Yazıldı @ 20:36:52 ----------

Sonuç olarak , belle ne zaman gelecek kesinlikle ve hiçbirşekilde net bir bilgi yok. (net bir bilgi olsa bile olmayan,olanıda netsezleştiriyor.) o yüzden sabahlara kadar falan uyumamazlığa gerek yok. Zaten bide şöyle düşünün: ya elinizde 3110 olsaydı? Ama mis gibi annanız var.(yanlış anlaşılmasın o kısım ) To be relax and good night everypeople.

Uzatmayalım bence Nokiaya küfür etmeyelim ...

Omg! Yanlış anlaşılmasın dedim.

TeAmo42

Üye
zaten kesin tarih yok ama ortalık da gezen en büyük tarih 8 şubat ama nokia bir gün önce verip jest yapabilir.

biz jest istemıyoruz belle istiyoruz nokıadan

sawserez

Üye
selamlar arkadaşlar bu ne hız ne gelişmeler olmuş iyiki maxideyim

Hımm nokiadan jest beklemeyin.Güncelleme şubat ayı içinde gelsin diye dua edin.

cyber

Üye
gelir gelir bekliyoruz güncellemeyi

öğlen pcyi açınca naviyi dolu görürüm inşAllah