samimenekse
Üye
- Buyrun . ben nokia müşteri temsilcisi. Nasıl yardımcı olabilirim ?
-c6-01 e belle ne zaman gelir acaba ?
-irtibat numarası ve isim alabilirmiyim?
-Tabi: 554454..... ismail ulusoy.
-Teşekkürler ismail BEY . Bize herhangi bir bilgi, net bir tarih ulaşmadı.
-Peki teşekkürler. Ama bir sorum daha olacak?
-Evet buyrun.
-Benim bi kaç arkadaşım var (forumdan desem yalan der. ) onlarda telefon ediyor ve doğal olarak hep farklı kişi çıkıyor. Ama birde şu var, herkese aynı soruyu soruyoruz ama herkes farklı söylüyor. Nedir durum ?
-Efendim, böyle birşey yok.Bize iletilen bilgileri aynen iletiyoruz.Ama ben genede bu verdiğiniz bilgiyi ilgili yerlere aktaracağım.
-Teşekkür ederim.
-Nokia müşteri servisini aradı
----------Eklendi @ 20:26:45 ---------- Yazıldı @ 20:25:30 ----------
falan filan işte
----------Eklendi @ 20:27:44 ---------- Yazıldı @ 20:26:45 ----------
aradım , bak yazıya.
Ne zamanın konuşması bu
şöyle birşey var, her callcenter elemanı teknoloji ile alakadar değil. otomatik cevap veriyor %40'ı, hebele hübele çıkıcakmı desen dahi aynı cevabı verebilir yani.. feyz almamak lazım pek
Bende bu sistemden yakınıyorum zaten. Sorun orda
ohoo, sistem'e girersek ülke çapında bir çok iş, güç, düşünce yanlış ona bakarsan) aslında bu kadar kanalize olmak da ne kadar doğru, tartışılır. sonuçta bi işletim sistemi yani, hani derler ya beklemezsen gelir beklersen gelmez. o hesap rahat olmak lazım
zaten kesin tarih yok ama ortalık da gezen en büyük tarih 8 şubatama nokia bir gün önce verip jest yapabilir.
Nokia jest yapayım derken 1 ay daha geciktirir.Aman jest yapmasın söylediği tarihte getirsin yeterzaten kesin tarih yok ama ortalık da gezen en büyük tarih 8 şubatama nokia bir gün önce verip jest yapabilir.
Nokia'yı tanımasam inancam hehe
Facebook twitterdan cok maxicep e giriyom benselamlar arkadaşlar bu ne hız ne gelişmeler olmuş iyiki maxideyim
selamlar arkadaşlar bu ne hız ne gelişmeler olmuş iyiki maxideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?