hakan_710
Üye
ben onlara gerekeni söyledim usta sen konunun arkasında dur. herkes neyin ne olsuğunu biliyo sıkma canınıboşver zaten hep beraber buluştugumuz bi konumuz var zaten şimdi birisi daha çıkar abuk sabuk konuşur bu yastan sonra kaldıramam konu açma meraklısıda degilim zaten seviyeli haddini aşmadan elestirebilirsin ama kşmsenin kimseye hakaret etmek haddi degil bence
Konu başlığını mı değiştirsek?
ben onlara gerekeni söyledim usta sen konunun arkasında dur. herkes neyin ne olsuğunu biliyo sıkma canını
Belleciler Kıraathanesi
Bellemeye az kaldı telefonum nerde
Belleciler Kıraathanesi
----------Eklendi @ 17:36:39 ---------- Yazıldı @ 17:35:49 ----------
Dayanışma iyidir üstadPeki şu an ovide felan güncelleme var mı?Bakacam da kabloyu çıkarmaya üşeniyorum.
ben onlara gerekeni söyledim usta sen konunun arkasında dur. herkes neyin ne olsuğunu biliyo sıkma canını
flash atamayan olursa ben uzaktan bağlanıp yaparım müsait zamanlardabugün göremezsiniz demişti yarından itibaren sadece süitte görünücekmiş son versiyon bu arada
flash atamayan olursa ben uzaktan bağlanıp yaparım müsait zamanlarda
----------Eklendi @ 17:42:59 ---------- Yazıldı @ 17:41:04 ----------
madness konunun orjinalliğini nie bozdun bee öyle iyiydideğiştir bee yaa sana zahmet
görüşürüz fazla bekletme bizigörüşürüz dostlar ben eve geçiyorum herkese iyi forumlar
Başlık mı değiştirildiBaşlık değiştirildi.
arkadaşlar aklım gitti yaa okuyordum facebook nokia sayfasını bi yandan da burayı , müşteri aradı novatek diye açacağıma nokia dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?