hakan_710
Üye
onların care suite leri var ve online olarak servis adına ait id ile bağlanıyo.dolayısıyla bizim göremediğimiz dosyaları görebiliyolarellerinde var hakan ayrıca servis yazılımı serverdan yüklemez boxla pcden atar veya kart takarak yaoar kimi yiyo bunlar zaten telefonlarda yazılım güncellemeeyi aynı serverdan yapmıyomu
çizgilere ne dediler ?
ondan ses yok belleye kilitlenmiş adam. aramadı hala heyecandan belleye kavuşamadan gidecem şimdiçizgilere ne dediler ?
yaşlandıkça çıkıyo bunlar demiştir türk servisi...
dur bakalım ne cevap gelecek ellerinde var ama izin gelmeden dışarı çıkartamıyolarben gittiğimde nokia görevlisi uyarı mesajı gelecek dedi. Sıkıştırsam yüklermiydi acaba...
ben gittiğimde nokia görevlisi uyarı mesajı gelecek dedi. Sıkıştırsam yüklermiydi acaba...
haber bekliyorm adam arar aramaz yazarım burdanen azından deneseydin bu kadar kolay basından savamazdı neyse hakanı takipteyiz
dur bakalım ne cevap gelecek ellerinde var ama izin gelmeden dışarı çıkartamıyolar
dur şimdi ben gerekeni söyledim adam beni avutacaktı. ama arkadaşımda var ben gördüm video çektik deyince videoyu izledi. dönücem ben sana dediaynen dostum nokia ben güncelleme çıkarmadan kimseye yükleme demiştir arayıp yok yapamıyoz derse ne demek yapamıyoz tüketici haklarına şşkayet edicem falan adını bile duydularmı tırsıyolar
şaşırmambide nokiadan cevap yazarlarmış yarına kadar oyalayın yarın güncellemeyi çıkartıyoz diye he hakan
diğer arkadaşlarda göndrsin fakat düzgün türkçe ve resmi bir dil kullanın lütfen.yoksa dikkate almazlarok gönderiyorum
gönderen arkadaşlara teşekkürler..iki tane hesabım var ikisinden de ayrı ayrı gönderdim gercekten resmi ve seviyeli bir dil kullanın arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?