mustyaky
Üye
euro2 kaçıncı sırada çıkmıştı annada?Belle Şubat 8 Çıkar Türkiyeye Sunucu Diye Mart' Ayına Sarkar ama Navifirm İle Euro2 diye yazılım indirsek (Türkçe Dil Mevcut) Nokia Phonex ile Yazılım Yükleriz. İşi Bilen İçin Marta Gerek Kalmaz
euro 2 de önemli değil yazılımın herhangi bir varyantı çıkar çıkmaz dil dosyalarını madness yada belco2 hemen hazırlar.önmli olan çıkmasıeuro2 kaçıncı sırada çıkmıştı annada?
ha iyi o zman içim rahatladı yav.euro 2 de önemli değil yazılımın herhangi bir varyantı çıkar çıkmaz dil dosyalarını madness yada belco2 hemen hazırlar.önmli olan çıkması
ha iyi o zman içim rahatladı yav.orjinali gibi oluyomu arkadaşların yaptığı dil dosyaları yoksa kendilerimi çeviriyolar?
ben dilinin orjinalliğini sordum zaten arada ingilizce kelimeler felan oluyomu manasından. "orjinali gibi oluyomu arkadaşların yaptığı dil dosyaları yoksa kendilerimi çeviriyolar?
orjinalinin sadece dili değişiyor işte
daha büyük bir yazı tipi bulamadın mı arkadaşımBeyler ben yine anna ya güncelledimDüzgün qt bulamadim
site hakkinda bolumune konu acıcam 72 yapsinlar su yazi boyutunudaha büyük bir yazı tipi bulamadın mı arkadaşım
[sıze=7]​evet yaa bendede yüklenemiyor qt yokmu iyi bi sürüm?[/sıze][sıze=7]beyler ben yine anna ya güncelledim :ddüzgün qt bulamadim :d :d [/sıze]
Elimde calısan bi qt var annada sorunsuz...[sıze=7]​evet yaa bendede yüklenemiyor qt yokmu iyi bi sürüm?[/sıze]
anna da qt ye gerek yok ki bazı arkadaşlar yüklüyo sonradan sorunlar çıkıyo bana kalırsa nokia suite den güncellemeleri yapın qt ye falan dokunmayın. yüklenmeyen uygulama oyun yok. bi atasözü var ölüyü fazla yıkamayın ... gerisini de anlatın artıkElimde calısan bi qt var annada sorunsuz...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu kullaniyorumannada düzgün çalısıyor...
valla bende yüklenmiyo niyeyse naviden indirip flashda attım ama bide mağazadan hiç program yükleyemiyorum. belle ile geçer inşallah bu sorunlarım.anna da qt ye gerek yok ki bazı arkadaşlar yüklüyo sonradan sorunlar çıkıyo bana kalırsa nokia suite den güncellemeleri yapın qt ye falan dokunmayın. yüklenmeyen uygulama oyun yok. bi atasözü var ölüyü fazla yıkamayın ... gerisini de anlatın artık
bende hiçbişey bulmuyor o program 1 Error while retrieving a list of variant packages diyor"beyler ben bu data package manager i zar zor açtım ama son sürüm anna yine. alın resme bakın
care suite i online yapabilecek account umuz olsa belle olurdu şimdi elimizde belki
Onlar fabrika çıkışı gelen fotoğraf ve videolarıda içeriyor diye biliyorum ben ama ..? .navidekilerin aynısını buluyo fark yok fakat şu en sağdaki content file lar neye yarıyo anlamadım boyutları çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?