Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

yeauw

Üye
iyi güzel de nedn dha önce aklmza glmdi acaba veya aklınıza mı deseydm ))

Hocam işiniz zor desteğimiz sizlerle yapabileceğimiz bişey olursa hazırız

mustafa yasin kardeşim eğer online isen şu benim şu 31. Sayfadaki mesajımı bir de gerçek belleli c6-01 konusunu açan arkadaşımıza gönder onun bir arkadaşında da c6-01 vardı. Belki o da yardımci olabilir

----------Eklendi @ 22:55:23 ---------- Yazıldı @ 22:53:43 ----------

iyi güzel de nedn dha önce aklmza glmdi acaba veya aklınıza mı deseydm ))

olacak diye bir garanti vermiyoruz. Kendi insiyatifimizle uğraşıp deneyeceğiz olursa yayınlıycaz

yeauw

Üye
kardeş bende olup olmamasyla ilgili bişey demedim yanlış anlaşılmak istemem nedn aklmza gelmedi onu düşnyom

gelmedi değil orjinali bekleme taraftarıydım ben fakat artık tak etti. Eğer arkadaş dosyaları verirse telefonumun servislik olması pahasına dosyaları düzenleyip yükleyeceğiz. olursa herkesin işi görülecek

----------Eklendi @ 23:03:14 ---------- Yazıldı @ 23:00:40 ----------

mobil olmayan biri 31. Sayfadaki mesajımı gerçek belleli c6-01 konusunu açan arkadaşa ziyaretçi mesajı olarak gönderebilir mi rica etsem

yeauw

Üye
inş . öle olur

^BaRoN^

Üye
Hadi bakalım inşallah olur.

TeAmo42

Üye
olacak arkadaşlar böyle devam elinize sağlık olsada olmasada

gerçek belleli c6-01 konusunu açan hakan arkadaşımız bana ulaştı. Telefonun arkadaşının olduğunu biliyoduk. Arkadaşına ulaşıp haber verecek bakalım ne cevap gelecek beklemedeyiz

TeAmo42

Üye
gerçek belleli c6-01 konusunu açan hakan arkadaşımız bana ulaştı. Telefonun arkadaşının olduğunu biliyoduk. Arkadaşına ulaşıp haber verecek bakalım ne cevap gelecek beklemedeyiz

olumlu olur inşallah.

^BaRoN^

Üye
ow yeah bir şeyler olacak gibi.

Konu Sahibi
inşallah yarın gelir de yaparız beta sürümünü yayınlarız.

----------Eklendi @ 23:51:14 ---------- Yazıldı @ 23:49:25 ----------

uda hazır gibi şu an birkaç widget türkçe değil o kadar rofs3 te hazır geriye kalanlar rofs core.

türkçe olmayan widgetleri çıkaralım olmazsa

SSnıper

Üye
Banada belle gelirse yüklermisin hata alıyorum flaşlamada yardım edermisin