Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

germir

germir

Üye
Vallahi Bu Nokia Sinir Hastası Edecek Beni Az Kaldı

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

ozmn siz kopyalama işlemin de hata yaptınız olabilirmi ?

Her şey düzgün gözüküyor. 1 dosya açılmamasına neden olabilir ama düzgün yaptık. test mod dosyalarından kaynaklanabilir. O dosyalar da hangileri bilmiyoruz.

----------Eklendi @ 18:00:36 ---------- Yazıldı @ 18:00:10 ----------

Sen Niye Oluyon Onu Anlamadım Zaten Bellelisin Sen

Belleyle bitmiyor. Gene sinir hastası oluyorsun :vur

germir

germir

Üye
Madness® sen dosyaları salihk kardeşimizede yollada birazda o uğraşsın belki halleder bu işi

----------Eklendi @ 18:03:33 ---------- Yazıldı @ 18:01:36 ----------

Her şey düzgün gözüküyor. 1 dosya açılmamasına neden olabilir ama düzgün yaptık. test mod dosyalarından kaynaklanabilir. O dosyalar da hangileri bilmiyoruz.

----------Eklendi @ 18:00:36 ---------- Yazıldı @ 18:00:10 ----------

Belleyle bitmiyor. Gene sinir hastası oluyorsun :vur

Belle Kesmedi Seni Demek Carlayımı Beklemektesin Yuksa:pro:

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Madness® sen dosyaları salihk kardeşimizede yollada birazda o uğraşsın belki halleder bu işi

Yollayamam. Sadece CFWci arkadaşlara verildi. Zaten o kadar deneme yapmamıza rağmen olumsuz. Hard format atınca C: siliniyor tamamen zaten.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 18:03:33 ---------- Yazıldı @ 18:01:36 ----------

Belle Kesmedi Seni Demek Carlayımı Beklemektesin Yuksa:pro:

Carla da kesmez beni ya iOS ya Android ICS.

----------Eklendi @ 18:04:36 ---------- Yazıldı @ 18:04:13 ----------

Son durum?Testerlar test etti mi?

Belco kendisi yapıp test ediyor sanırım ben mobildeyim.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
pekı sorgut arkadasımızdakı Cıhaz Rm-718 bu cihazın oldugu Gibi hem Z sürücüsü hemde C sürücünü Oldugu gibi Kopyalıyıp yeniden paketlemek Sorun çözmezmi telefonlar aynı onemlı olan yazılımdaki Dosyların dogru yerde olması gerekır birde boyle denenmeli

germir

germir

Üye
İnanıyorumki Onlarda Kesmez Seni En İyisi Seni Microsofta Transfer Edelim Ne Kadar İstersin

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Carla da kesmez beni ya iOS ya Android ICS.

----------Eklendi @ 18:04:36 ---------- Yazıldı @ 18:04:13 ----------

Belco kendisi yapıp test ediyor sanırım ben mobildeyim.

iOS'un uygulama ağı+iOS'un stabilitesi+Belle görselliği tadından yenmez be...

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
pekı sorgut arkadasımızdakı Cıhaz Rm-718 bu cihazın oldugu Gibi hem Z sürücüsü hemde C sürücünü Oldugu gibi Kopyalıyıp yeniden paketlemek Sorun çözmezmi telefonlar aynı onemlı olan yazılımdaki Dosyların dogru yerde olması gerekır birde boyle denenmeli

olduğu gibi paketlenmiyor. 4 dosya var flash için. onlara ayırmak gerekiyor. C: UDA Z: CORE ROFS2 ROFS3

Febris

Febris

Üye
Belco yu bekleyelim bence... bişeyler cıkarakcaktır mutlaka... C6-01 de usta çünkü.

• Beğen
Tepkiler: germir
salihk

salihk

Emekli Yönetici
belco yapar dıye umut edıyorum :D

germir

germir

Üye
sıkıntı orda zaten salihk kardeşim sorguttaki Cıhaz Rm-718 alınan dosyalarda 718 diye alındı ama 601 çıkıyo dosyalar milletin 3 gündür ömrünü yiyen o zaten

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
sıkıntı orda zaten salihk kardeşim sorguttaki Cıhaz Rm-718 alınan dosyalarda 718 diye alındı ama 601 çıkıyo dosyalar milletin 3 gündür ömrünü yiyen o zaten

O sadece ikonmuş. Dosyalar rm 718.r

Üst Alt