TheMadness
Üye
-
Konu Sahibi
-
tmmdır.
----------Eklendi @ 16:35:57 ---------- Yazıldı @ 16:35:33 ----------
Yine anna dosyalarıylamı değiştircez yoksa tammı bu sefer.?
tamam.
Anna dosyalarıyla. Çünkü olmuyor phoenix i böyle kandırıyoruz vpl pcx bin dosyaları olmadığından.
----------Eklendi @ 16:38:43 ---------- Yazıldı @ 16:37:46 ----------
Ben mobile geçiyorum dışarda işim çıktı.
arkadaşlar sorun belki anna dosyalarındadır, rm601 olan bi fw nin içine atarsanız belle dosyalarını çalışabilir. (Sadece tahmin)
Off madness elindekileri ver bide ben yükliiyim ? ?sonversiyonu
İçini boşaltıp atıyoruz.
Off madness elindekileri ver bide ben yükliiyim ? ?sonversiyonu
tmm linkleri verirsin pc e gecince ?
Mobilim.
tmm linkleri verirsin pc e gecince ?
başarıcaklar gibi geliyo bana ?? ?hayırlısıyla orjinali çıkmadan siz bu işi halledersinizde bu kadar verdiğiniz emek uykusuz geçirdiğiniz geceler boşa gitmez yok ben bu nokia ya ağır laflar ederim
ben birşey sormak istiyorum Cfw ye Sadece Z sürücüsündeki dosyalarımı atıyorsunuz ?
​aynen oyleyaw ne saçma bi iş bu nokianın işleri baksanıza şurda 4 tane cfw uzmanı arkadaşlar 3 gündür uğraşıyolar inanın bu yazılımı kendilerine geri yollasanız yükleyemedik derler o kadar manyamış durumda bu nokia mühendisleri
evet bende onu soylıcektım sadece paketleme yaparken Z sürücüsü deyıl C sürücüsünün System dosyaları olmadıgı ıcın sorun oluyordur
----------Eklendi @ 17:52:03 ---------- Yazıldı @ 17:49:34 ----------
C sürücüdeki System dosyaların Sorunu cozucegı kanaatındeyım
yaw ne saçma bi iş bu nokianın işleri baksanıza şurda 4 tane cfw uzmanı arkadaşlar 3 gündür uğraşıyolar inanın bu yazılımı kendilerine geri yollasanız yükleyemedik derler o kadar manyamış durumda bu nokia mühendisleri
öyle düşünme sacma deyil abi 8 tane dosya varsa her dosya uda fpx rof2 rof3 bu dosyaların Kotaları var ve bunlara fazladan Dosya attıgında sonra paketleyıp yukleme yaptıgında acılmama gıbı sorunlar oluyor Onemlı olan o kotayı aşmamakyaw ne saçma bi iş bu nokianın işleri baksanıza şurda 4 tane cfw uzmanı arkadaşlar 3 gündür uğraşıyolar inanın bu yazılımı kendilerine geri yollasanız yükleyemedik derler o kadar manyamış durumda bu nokia mühendisleri
öyle düşünme sacma deyil abi 8 tane dosya varsa her dosya uda fpx rof2 rof3 bu dosyaların Kotaları var ve bunlara fazladan Dosya attıgında sonra paketleyıp yukleme yaptıgında acılmama gıbı sorunlar oluyor Onemlı olan o kotayı aşmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?