Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Konu Sahibi
tmmdır.

----------Eklendi @ 16:35:57 ---------- Yazıldı @ 16:35:33 ----------

Yine anna dosyalarıylamı değiştircez yoksa tammı bu sefer.?

Anna dosyalarıyla. Çünkü olmuyor phoenix i böyle kandırıyoruz vpl pcx bin dosyaları olmadığından.

----------Eklendi @ 16:38:43 ---------- Yazıldı @ 16:37:46 ----------

Ben mobile geçiyorum dışarda işim çıktı.

Febris

Üye
tamam.

Febris

Üye
Belcodan haber alan varmı devam ediyormu çalışmaları?

arkadaşlar sorun belki anna dosyalarındadır, rm601 olan bi fw nin içine atarsanız belle dosyalarını çalışabilir. (Sadece tahmin)

germir

Üye
hayırlısıyla orjinali çıkmadan siz bu işi halledersinizde bu kadar verdiğiniz emek uykusuz geçirdiğiniz geceler boşa gitmez yok ben bu nokia ya ağır laflar ederim

Febris

Üye
hayırlısıyla orjinali çıkmadan siz bu işi halledersinizde bu kadar verdiğiniz emek uykusuz geçirdiğiniz geceler boşa gitmez yok ben bu nokia ya ağır laflar ederim
başarıcaklar gibi geliyo bana ?? ?

salihk

Emekli Yönetici
ben birşey sormak istiyorum Cfw ye Sadece Z sürücüsündeki dosyalarımı atıyorsunuz ?

Konu Sahibi
belconun bana attığı dosyalarla benimkiler neredeyse aynı. ben private ayıklamamıştım sadece.

----------Eklendi @ 17:47:40 ---------- Yazıldı @ 17:47:07 ----------

ben birşey sormak istiyorum Cfw ye Sadece Z sürücüsündeki dosyalarımı atıyorsunuz ?

Uda ya C: dekileri de atacağız. Sistem dosyalarını sadece.

salihk

Emekli Yönetici
evet bende onu soylıcektım sadece paketleme yaparken Z sürücüsü deyıl C sürücüsünün System dosyaları olmadıgı ıcın sorun oluyordur

----------Eklendi @ 17:52:03 ---------- Yazıldı @ 17:49:34 ----------

C sürücüdeki System dosyaların Sorunu cozucegı kanaatındeyım

germir

Üye
yaw ne saçma bi iş bu nokianın işleri baksanıza şurda 4 tane cfw uzmanı arkadaşlar 3 gündür uğraşıyolar inanın bu yazılımı kendilerine geri yollasanız yükleyemedik derler o kadar manyamış durumda bu nokia mühendisleri

Tepkiler: TheMadness ve Febris

Febris

Üye
​aynen oyle

Tepkiler: germir
    Konu Sahibi

Çözmez. Asıl sorun Z: de.

----------Eklendi @ 17:56:23 ---------- Yazıldı @ 17:54:48 ----------

Biraz yapısı değişik gibi.

Tepkiler: germir

salihk

Emekli Yönetici
öyle düşünme sacma deyil abi 8 tane dosya varsa her dosya uda fpx rof2 rof3 bu dosyaların Kotaları var ve bunlara fazladan Dosya attıgında sonra paketleyıp yukleme yaptıgında acılmama gıbı sorunlar oluyor Onemlı olan o kotayı aşmamak

Konu Sahibi

Kotayı aşmıyoruz.