Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

sawserez

sawserez

Üye
Madness pm bakarmısın ayrıca uzaktan bağlanarak istediğini yapabilirsin. akşama doğru 2. cihaz gelecek çift cihazla test sınırsız :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Biraz. Nokia ekranı görünecek o kesin :islik ama devamını bilemiyorum :bilmm

nokıamı ıy o görünmesede olur symbianın ana sıkıntısı yıllardır telefonun acılmasını 1 dk bekliyoruz nokıa belle yaptılar bari bunda o skıntı olmasa

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
N'oldu geldi mi Nokia yazısı:D?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Daha packliyorum.

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye
nokia suite de güncelleme devamlı güncellemeler denetleniyorda takılı kalıyor. acep serverlara yükleme mi yapılıyor...:naughty::aha:

Febris

Febris

Üye
nokia suite de güncelleme devamlı güncellemeler denetleniyorda takılı kalıyor. acep serverlara yükleme mi yapılıyor...:naughty::aha:
yükleme fln yok boyle yapıpta milleti ayaklandırmayin:nono:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Bir msn grubu açıp birbirinizle iletişim de kalsanız daha güzel olur. Zaman kaybı yaşanmaz.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

zaten verdigi gün serverler cokecek herkes abanacak annada en azından hani bi iki kişi yüklesin yorumlara bakar ona göre yukleyelim diyordu herkes ama bellede nokıa iyice cileden cıkarttı baksana arkadaşlar kac gündür ugrasıyor :)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
İşim çıktı belco2 ye atılacak dosyayı attım. O packleyip verir testerlara.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Hakanla msnde goruşuyoduk dun bugun online değl galiba test etmiştik hep beraber

O farklı onu demiyorum. Hakan, Kurtulus40, Madness, belco2 bir msn grubunda birleşseler zaman kaybı yaşanmaz.

sawserez

sawserez

Üye
Tmm belco2 biliyomu kimlere atacağını

Üst Alt