Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

İşte kurtuluş tam olarak fw yi yapamamış bir yerde eksiklikler var eğer yapılmış olsaydı annaya downgradesiz dönemezdin.

Febris

Üye
Tmm belconunkini de beraber test edelim senle

İşinize karışmak gibi olmasında belle yi yükledikten sonra hard format atmayı denedinizmi ki?

Konu Sahibi
İşte kurtuluş tam olarak fw yi yapamamış bir yerde eksiklikler var eğer yapılmış olsaydı annaya downgradesiz dönemezdin.

Bence de. Anna dosyaları ile karışmış olabilir.

----------Eklendi @ 14:38:58 ---------- Yazıldı @ 14:38:42 ----------

İşinize karışmak gibi olmasında belle yi yükledikten sonra hard format atmayı denedinizmi ki?

Uda zaten boş deniyoruz.

Tepkiler: yakup_407
nerden biliyosun kardeşim atıp tutmak o kadar kolay 28320 dosya var diyoruz. böyle yorumlar yapmayın adam zaten garanti vermedi. elinden geliyosa sen yap ta görelim

Konu Sahibi
Agresifleşmeye gerek yok.

Konu Sahibi
kimse kendinden emin konuşmasın burda. adam sabaha kadar uğraşsın sonra basitçe işte kurtuluş yapamamış diyelim olur mu böyle?

Bana da diyorlar. Uğraştığını herkes biliyor. Olumsuz olduğunu söylemiş sadece.

cyber

Üye
tartışmayalım bence

okitox

Üye
kimse kendinden emin konuşmasın burda. adam sabaha kadar uğraşsın sonra basitçe işte kurtuluş yapamamış diyelim olur mu böyle?

adamın iyilikle söylediği şeyi evirip çevirip saçma sapan bi hale getirdin alkışlar senin için...

Konu Sahibi
ecom dosyası hatalı değil belco.

----------Eklendi @ 14:47:04 ---------- Yazıldı @ 14:46:13 ----------

adamın iyilikle söylediği şeyi evirip çevirip saçma sapan bi hale getirdin alkışlar senin için...

Adam yardım etmek istiyor sadece.

ecom dosyası hatalı değil belco.

----------Eklendi @ 14:47:04 ---------- Yazıldı @ 14:46:13 ----------

Adam yardım etmek istiyor sadece.
attığım linklere bak gerisini de sen hallet madness belco2 ile iletişime geçersin. bazı arkadaşlar var onlara bişey söylemiyorum. herkese kolay gelsin kalın sağlıcakla..

Tepkiler: Cihanî Sultan

sawserez

Üye
701 700 ve 603 ün dosya sistemi ile farklımı c6 dosyaları yada dosya yerleri onlardan örnek alınsa olmazmı