DustoJniK
Üye
dün madness in fw sini kendi telime atmıştım ve telefon açlımadı. daha sonra direk annayı attım test mode falan gelmesine rağmen yine açılmadı. herneyse farklı fwler deneyerek annayı tekrar kurdum. daha sonra gece kurtuluş abinin hazırladığı bir fw yi denedik yine test mode falan geldi sonuç olumsuzdu fakat kurtuluş abinin fw yi atıp telefon açılmaz hale geldikten sonra direk annayı atınca sorunsuz şekilde çalışıyo downgradeye falan gerek yok yani. şimdi belco2 yi bekliyoruz bakalım ondan ne haber gelecek
Tmm belconunkini de beraber test edelim senledün madness in fw sini kendi telime atmıştım ve telefon açlımadı. daha sonra direk annayı attım test mode falan gelmesine rağmen yine açılmadı. herneyse farklı fwler deneyerek annayı tekrar kurdum. daha sonra gece kurtuluş abinin hazırladığı bir fw yi denedik yine test mode falan geldi sonuç olumsuzdu fakat kurtuluş abinin fw yi atıp telefon açılmaz hale geldikten sonra direk annayı atınca sorunsuz şekilde çalışıyo downgradeye falan gerek yok yani. şimdi belco2 yi bekliyoruz bakalım ondan ne haber gelecek
İşte kurtuluş tam olarak fw yi yapamamış bir yerde eksiklikler var eğer yapılmış olsaydı annaya downgradesiz dönemezdin.
İşinize karışmak gibi olmasında belle yi yükledikten sonra hard format atmayı denedinizmi ki?
nerden biliyosun kardeşim atıp tutmak o kadar kolay 28320 dosya var diyoruz. böyle yorumlar yapmayın adam zaten garanti vermedi. elinden geliyosa sen yap ta görelimİşte kurtuluş tam olarak fw yi yapamamış bir yerde eksiklikler var eğer yapılmış olsaydı annaya downgradesiz dönemezdin.
nerden biliyosun kardeşim atıp tutmak o kadar kolay 28320 dosya var diyoruz. böyle yorumlar yapmayın adam zaten garanti vermedi. elinden geliyosa sen yap ta görelim
Kötülemedi. Yapamamış diyor sadece.
kimse kendinden emin konuşmasın burda. adam sabaha kadar uğraşsın sonra basitçe işte kurtuluş yapamamış diyelim olur mu böyle?
Kötülemedi. Yapamamış diyor sadece.
kimse kendinden emin konuşmasın burda. adam sabaha kadar uğraşsın sonra basitçe işte kurtuluş yapamamış diyelim olur mu böyle?
adamın iyilikle söylediği şeyi evirip çevirip saçma sapan bi hale getirdinalkışlar senin için...
adamın iyilikle söylediği şeyi evirip çevirip saçma sapan bi hale getirdinalkışlar senin için...
attığım linklere bak gerisini de sen hallet madness belco2 ile iletişime geçersin. bazı arkadaşlar var onlara bişey söylemiyorum. herkese kolay gelsin kalın sağlıcakla..ecom dosyası hatalı değil belco.
----------Eklendi @ 14:47:04 ---------- Yazıldı @ 14:46:13 ----------
Adam yardım etmek istiyor sadece.
Sanada dostum.Bize kızma lütfenattığım linklere bak gerisini de sen hallet madness belco2 ile iletişime geçersin. bazı arkadaşlar var onlara bişey söylemiyorum. herkese kolay gelsin kalın sağlıcakla..
Beyler son durum nedir?
attığım linklere bak gerisini de sen hallet madness belco2 ile iletişime geçersin. bazı arkadaşlar var onlara bişey söylemiyorum. herkese kolay gelsin kalın sağlıcakla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?