Şu an nokia bayisinine doğru gidiyorum.Güncellemeyi soracağım bilgi alabilirsem haberdar edeceğim.Konuya yorum atmayacaktım bi daha ama bilgilendirmek istedim.

hayır yanlış anlamışsınız telefonda c ve z yi kopyaladık. fakat o dosyaları fw yaparken core, rofs, uda tarzında ayırmak gerek. yani ikiye ayırmayla olmuyo. binlerce dosya olduğu için haliyle de hangisi nereye atılacak orda sorunlar oluşuyoHocam o zaman z de sıkıntı yok tek sıkıntı c midir
Bekliyoruz kardeşim bilgilendirirsen seviniriz..Şu an nokia bayisinine doğru gidiyorum.Güncellemeyi soracağım bilgi alabilirsem haberdar edeceğim.Konuya yorum atmayacaktım bi daha ama bilgilendirmek istedim.
hayır yanlış anlamışsınız telefonda c ve z yi kopyaladık. fakat o dosyaları fw yaparken core, rofs, uda tarzında ayırmak gerek. yani ikiye ayırmayla olmuyo. binlerce dosya olduğu için haliyle de hangisi nereye atılacak orda sorunlar oluşuyo

telefona ulaşman mümkün mü senin. gerekirse içinden bikaç sistem dosysını tekrar kopyalayacağızAnladım baya bir zamana, ihtiyacımız var saolsun nokiada bunu sağlıyor zaten![]()
telefona ulaşman mümkün mü senin. gerekirse içinden bikaç sistem dosysını tekrar kopyalayacağız
telefona ulaşman mümkün mü senin. gerekirse içinden bikaç sistem dosysını tekrar kopyalayacağız

belco boot dosyalrından birinde sorun olduğunu belirtiyo. x-plore ile kopyalarken sorun olmuş olabilir bana bilgin versin ona göre davranıcaz
Hakan dosyalarda sorun yok ki?
yok artıkDenerim de arkadaş kıllandı yavaşladı lan sanki demeye başladı![]()
alakası yok ona öle gelmiş 
belco boot dosyalrından birinde sorun olduğunu belirtiyo. x-plore ile kopyalarken sorun olmuş olabilir bana bilgin versin ona göre davranıcaz
----------Eklendi @ 14:11:04 ---------- Yazıldı @ 14:10:25 ----------
yok artıkalakası yok ona öle gelmiş
![]()
Saolsun yinede verdi telini geçen bir daha isterim gerekirsebelco boot dosyalrından birinde sorun olduğunu belirtiyo. x-plore ile kopyalarken sorun olmuş olabilir bana bilgin versin ona göre davranıcaz
----------Eklendi @ 14:11:04 ---------- Yazıldı @ 14:10:25 ----------
yok artıkalakası yok ona öle gelmiş
![]()
biraz bekle sana az sonra rofs lara ayrılmış şekilde linkleri atıcam bi kontrol et
tamam görüşürüz.hakan ben çıkıyorum arkadaşlarlayım eğer ki tel lazım olursa bana cepten ulaşırsın.
Kalın Sağlıcakla...
hakan son durum nedir?tamam görüşürüz.
İlginç. Acaba yeni nesil cihazların bootu mu farklı?
Açık kaynak koduna geçiyo olamazmıyız belle ile
dün madness in fw sini kendi telime atmıştım ve telefon açlımadı. daha sonra direk annayı attım test mode falan gelmesine rağmen yine açılmadı. herneyse farklı fwler deneyerek annayı tekrar kurdum. daha sonra gece kurtuluş abinin hazırladığı bir fw yi denedik yine test mode falan geldi sonuç olumsuzdu fakat kurtuluş abinin fw yi atıp telefon açılmaz hale geldikten sonra direk annayı atınca sorunsuz şekilde çalışıyo downgradeye falan gerek yok yani. şimdi belco2 yi bekliyoruz bakalım ondan ne haber gelecekhakan son durum nedir?