yeteri kdar kişide dosyalar mevcut 3 kişi ile başladık sonuç belli olana kadar değişiklik düşünmüyoruz kimse kusura bakmasın
hakanda dosyalar.
tek bir dosya var icon olarak.ayrıca bence emin olmayalım sistemi değiştirdiği için rm-601 dosyası fazla olabilirArkadaşlar benim canım sıkıldı ben kaçar iyice moralim bozuldu lumia almayı planlıyordum artık onuda almam çakma sistem yollasınlar bende paramı vereyim...
Allah'a emanet olun kalın sağlıcakla...
tamam ne kadar istiyosanhakan yarın bir deneme daha

öyle dusunme sonucda c6.01 aynı tek ozellıgı belllelı olması cakma deyıl yanlıs dusuncelere kapılma Nokıa adı altında yasıyor telefonArkadaşlar benim canım sıkıldı ben kaçar iyice moralim bozuldu lumia almayı planlıyordum artık onuda almam çakma sistem yollasınlar bende paramı vereyim...
Allah'a emanet olun kalın sağlıcakla...

sen merak etme şüphen olmasın bu konudason olarak ta dağıtmayın arkadaşlar başkalarına, laçka olmasın bu olay...
tek bir dosya var icon olarak.ayrıca bence emin olmayalım sistemi değiştirdiği için rm-601 dosyası fazla olabilir
----------Eklendi @ 23:44:33 ---------- Yazıldı @ 23:44:12 ----------
tamam ne kadar istiyosan![]()
Merak etmeyin arkadaşlar bizimde kopyaladığımız rm-718DÜn bütün gece elimdeydi tel keşke foto çekseydim ama çok istenirse yarın çeker koyarım
oh be korktum bi an 
ne nokiaymış ya
kesin bişey yok ortalıkta arkadaşım o da yalan oldu galiba vietnam sitesi haberi kaldırdıpolluxea♪;4305238' Alıntı:beyler 8 subatta gelcek felan demişlerdi noldu o ? gelcekse ugrasmayın barii