belle ile anna arasındaki çekim gucu farkı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
belle ile anna arasındaki çekim gucu farkı
arkadaşlar bi çogumuzun derdi çekim gucu bunu kımse ınkar edemez ben teli grey urun aldıgım ıcın ve belleyi phonemix le yukledgim ıcın bu şekilde garantıye yollasaydım garantı dısı kalıcaktı bende dowlgrede yontemıyle teli anna 24.01 e geri çektım ve ışe geldım bıde ne goreyım belle de 2 dış çeken c7 anna da ful cekıyo belle de konusamazken annada rahat rahat konusur oldum

lewwwent

lewwwent

Üye
sanırım çekim gücü şebeke seçimindeki çift mod ve gsm den kaynaklnıyor gsm de daha fazla çekiyor

23palulu23

23palulu23

Üye
o kadar fark olması imkansız

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende hiç farketmedi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
baz ıstasyonunda iyileştırme yapılmış olabilir

lewwwent

lewwwent

Üye
şahsen iş yerindeki yemekhanemizde 3g modundayken çekmeyen telefonum Gsm modunda yarısına kadar çekiryordu ;) yani bulunduğun alana göre değişebilir.

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
hayır arkadaslar 1 gunde baz ıstasyonunumu yenilıcekler ben 3 yıldr arayıp soyluyorum bi hareket yok ayrıca ben şuan sadece gsm modunda teıt yaptım asırı fark var hatta arkadasın belle li telıyle d deneme yaptım fark gozle gorulur derecede ayrica cekım gucu telle d alakalı mesala bi n73 cekımıyle bı c7 cekım gucu aynı degıl

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dogrudur çünkü 3g şebekesı ayrı gsm şebekesı ayrıdır.3g nin çektigı yerde baz ıstasyonuna göre normal şebeke çekmeyebilir.

Türe

Türe

Üye
Dostum bazen surumden kaynakli sorunlar olabiliyor.
Misal bizim arkadasin telefonu iPhone . Surum 4.3 ken telefon gayet iyi cekiyordu fakat srumu 5.1 e yukseltince telefon hic cekmemeye basladi . Yani anlayacagin yazilimsal

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hep nokıa kullandım şebekesi gerçekten diğer markalardan üstün ama bizim küçük bi oda var orda hiç bi telefon çekmez c6-01im cekiyor tadilat dolayısıyla ilkokula geçmiştik sınıfta hiçbir telefon çekmiyordu sadece ben ve 2 arkadaşta daha c6 var onların telefonu çekiyordu ıphone bile çekmiyordu :)

Türe

Türe

Üye
hep nokıa kullandım şebekesi gerçekten diğer markalardan üstün ama bizim küçük bi oda var orda hiç bi telefon çekmez c6-01im cekiyor tadilat dolayısıyla ilkokula geçmiştik sınıfta hiçbir telefon çekmiyordu sadece ben ve 2 arkadaşta daha c6 var onların telefonu çekiyordu ıphone bile çekmiyordu :)

4s ten onceki modellerde anten problemi vardi , 4s te bu giderilmis fakat yeterli duzeyde mi bunu bir arastirmak - sorgulamak lazim :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

4s ten onceki modellerde anten problemi vardi , 4s te bu giderilmis fakat yeterli duzeyde mi bunu bir arastirmak - sorgulamak lazim :hmmm
onu bilmiyorum ama 2000 tl'lik telefondada olmasın artık 3310'da bile yok şebeke problemi :D

asigsasi

asigsasi

Üye

---------- Eklendi @ 01:35:19 ---------- Yazıldı @ 01:34:20 ----------

bu sorun ben telefonu aldığımdan beri var

candost38tr

candost38tr

Üye
hem bataryanızın uzun gıtmesını hemde ıyı cekmesını ıstıyorsanız ayarlar baglantı ag sebeke modu gsm yapmanız yeterlı.

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
hem bataryanızın uzun gıtmesını hemde ıyı cekmesını ıstıyorsanız ayarlar baglantı ag sebeke modu gsm yapmanız yeterlı.

Dostum guzel demişsinde 3g olmayınca tel doner 3310 a ya dusunsene 96 kb ile nette gezinmek upload dowland yapmak nerde 7.2 mbit le yapmak nerde arasında dag var

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

---------- Eklendi @ 01:35:19 ---------- Yazıldı @ 01:34:20 ----------

bu sorun ben telefonu aldığımdan beri var

çekiyor işte ayrıca annada şarj göstergesinde 7 çubuk vardı bellede daha az göstergeden dolayı öyle geliyor olabilir

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Şimdi yazılım telefonun çekmesini engelliyor,bana çok saçma geldi.Aynı yerde Anna da Bellede aynı seviyede çekiyor.Bir yerde 3G yarı çekiyor 2gye alıyorum çekmeye başlıyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

ankara nın ortasında 3 diş zor çekiyor

sürekli böyleyse servise götür bildigim kadarıyla şebeke sorunu olan teller onarılamıyor ispatlanırsa cihaz değişimi yapabilirler bilgine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt