MersinNewYork
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hard format sonrası flash neden en sağlamı? Arada çok fark var bilmeyen için...hard format sonrası flash en sağlamıdır zaten pek fark yok.
Hatırlıyorum ama o düzeldi artık... Nokia suite ile hardformat sonrası bütün uygulamalar tekrar yükleme ile geliyor...Gökçen abi hatırlarsan ben yeniden yükle yaptığımda geri gelmemişti.
bence format at düzelir
Ben bu hard formatı attıktan sonra ki biri geçen hafta ve biri 1,5 ay önceydi... her iki formattan sonra nokia suite ile tekrar belle yükledim ve güncelleme yaptım, bu senin dediğin uygulamaların bütünü direk yüklendi. Sizlerde olmamasının nedenini anlayamadım.Ben de hard format atmıştım video düzenleyici fotoğraf düzenleyici mağaza haritalar vs hepsi gitmişti nokia suit ile tekrar belle yükledim ama hiçbiri geri gelmedi harita ile mağazayı sonradan kendim yükledim ama foto video düzenleyici yok
Peki kardeşim sen bilirsin, zaten vakitte gelmiş... Geçmiş olsun...Çok teşekkür ederim ama o kadar zamanım yok malesef
Nokiasuite yazılım güncellemelerine tıkla ve aşağıda yazılımı yeniden yükle var... Tekrar yükle diyeceksin...belle yi tekrar yüklemiyor arkadaşlar nokia suite yeni güncelleme yok diyor
Flash'a gerek yok nokia suite ile belle'yi tekrar yükle ve diğer güncellemeleri al...
belle yi tekrar yüklemiyor arkadaşlar nokia suite yeni güncelleme yok diyor
Sor bakalım flash atmayı biliyor mu? Yanlış bilgiymiş peh...
2005 den beri symbian kullanıyorum. Nokia suite ile yazılım atınca flash atılmış olmuyo mu?? Senin dediğin yöntemlerin ikisi de aynı değil mi zaten? bilerek mi söylüyosunuz bunları yoksa bilmeden mi? Ikisi de aynı işlem tek fark phoenix profesyoneller için diğeri de normal kullanıcilar için yanlış bilgi vermeyin burada.
- - - Eklendi - - -
phoenix kullanarak flash at forumda anlatımlar mevcut gerekli dosyaları bi sefere mahsus indir sonra istediğin zaman flash atabilirsin en fazla 5 dakikanı alır. Nokia suite her seferinde tüm yazılım dosyalarını baştan indirir ve buna gerek yok
Sor bakalım flash atmayı biliyor mu? Yanlış bilgiymiş peh...
Benim verdiğim bilginin neresi yanlış? Sen flash at dedin bense flash atmayı bilmediğini düşünerek suite yolunu söyledim...
bilip bilmemesi senin yanlış bilgi vermeni gerektirmez burada. öğrenmek zor birşey değil kimse anasının karnında öğrenmiyo..
Benim verdiğim bilginin neresi yanlış? Sen flash at dedin bense flash atmayı bilmediğini düşünerek suite yolunu söyledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?