aldemirfatih
Üye
-
Konu Sahibi
-
tüh bee..o zaman bi program arşivi kurmak lazım bilgisayara.Malesef telefondaki tüm uygulamalar siliniyor. En iyi önlem ise belle yükleme.
iyi haberyo hayır silinmiyor ben kullanıyorum belleyi şu an arkadaşım rahat ol silinmiyor. sadece belle ile uyumlu olmayan programlar siliniyor. silindiğini nerden çıkardın blackhawk ??
peki hack yöntemi uyum sağlıyor mu belle yeyo hayır silinmiyor ben kullanıyorum belleyi şu an arkadaşım rahat ol silinmiyor. sadece belle ile uyumlu olmayan programlar siliniyor. silindiğini nerden çıkardın blackhawk ??
yo hayır silinmiyor ben kullanıyorum belleyi şu an arkadaşım rahat ol silinmiyor. sadece belle ile uyumlu olmayan programlar siliniyor. silindiğini nerden çıkardın blackhawk ??
ben büyük ihtimal nokia suite den yükleyeceğm..telefondan yaptığın güncellemede programların muhtemelen gitmeyecektir
ama Nokia suite ile güncellersen komple yeni yazılım yüklüyor o yüzden de programlar siliniyor
yok zaten yavaş yavaş program arşivini hazırlıyorum...silindiğinde tekrar program aramayım diyeЯReiS;4264630' Alıntı:Arkadasim hepsi silinir cunki C ve Z hafiza komple degisiyor..ama E ye kurdugunuz ve C ye uzantisi olmayan (C ye ek dosya atmayan bazi uygulamalar silinmiyor) simdi en guzel yok ovi suit ile telefonun yedegini alin..rehber resim not vs..onlari kurtarin tekrar yuklemek zorunda kalmazsiniz..ama yedek alirken ayarlari dahil etmeyin..birak her sey orjinal olsun..
Bende öyle yapıyorum sakata gelmesin diye.yok zaten yavaş yavaş program arşivini hazırlıyorum...silindiğinde tekrar program aramayım diye..
Bende öyle yapıyorum sakata gelmesin diye.
Maşallah bu kadar uygulamayı kaldırıyor mu senin telefon?benim tüm nerdeyse tüm programlar telefonda duruyor sis dosyası olarak3-4 gb oldu nerdeyse daha pc ye attığım oyun setupları hariç
yüklü değilmiş hepsi anladığım kadarıyla...sadece depolamış..lazım ihtiyaç oldukça yüklüyor galiba..
Maşallah bu kadar uygulamayı kaldırıyor mu senin telefon?
Maşallah bu kadar uygulamayı kaldırıyor mu senin telefon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?