Belle geldi,müzik keyfim gitti :/.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Belle geldi,müzik keyfim gitti :/.
Arkadaşlar tesadüf müdür bilemem.Lakin Belle geldiğinden beri C7'im kulaklığı önce bir kerede okumamaya başladı.Sürekli tak-çıkar yapıyordum.Şimdi aynı sorun devam etmezmiş gibi üstüne birde telefon kulaklığı devre dışı çıkartıp,devreye sokmaya başladı.Anlamadım gitti :S.Bu sorunu yaşayan-yaşamayan bir kişi Allah rızası için bana yardım edebilir mi ?,

SAYGILARIMLA...

mc muratx

mc muratx

Üye
belle yazılımından kaynaklandığını düşünmüyorum...sen bi bataryayı çıkar fabrika ayarlarını geri yükle...sorun devam ederse servise gönder.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kulaklık sorununu daha önce bir kaç kişiden daha duymuştuk. Bu arkadaşlardan bazıları soft format atarak düzeldiğini yazmışlardı, istersen orjinal ayarlara bir dönüş yap belki düzelir.

Metin MF

Metin MF

Üye
Servise gönder.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
servise götür kulaklık jakında sorun olabilir.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce hemn götürme servise yedeklerini al hafıza kartına biçim at sonra phonex ile flash la olmadı ole servise verirsin

mert41994

mert41994

Üye
belle c6 kullanıcısıyim. Hiç böyle sorun yaşamadim sorun kulaklıkta yada output çıkışında olabilir

muratkara21

muratkara21

Üye
arkadaslar bendede ayni sorun var daha once anna dayken boyle bi sorun yoktu
suan tel im kulakligi tanimiyor...
Tel:e6

hizan

hizan

Üye
telefona soft format atın düzeliyor servislik bir şey yok.

faruk26kuraf

Üye
arkadas yazılımla alalakalı kendin flaş atabilıyorsan at duzelır YADA SERVISE GOTUR YAZILIM TEKRAR YUKLESINLER BENDE aynı sorunu yasadım sımdı duzeldı

Symbianist

Symbianist

Üye
son çareniz servis olsun.çok da servis meraklısı olmayın. Arkadaşlar demiş bir format Denemeyen fayda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt