Belle geldi ama derdiyle geldi,bir bakarmısınız mağaza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
Belle geldi ama derdiyle geldi,bir bakarmısınız mağaza sorunu
Arkadaşlar biliyorum belki konu açıldı belki konuşuldu ama benim için aciliyet teşkil ettiği için yeni konu açmak zorunda kaldım çünki bir kaç saat sonra pc başında olamayacağım bundan dolayı doğrudan konu açmayı tercih ettim,bugün mesajlaşmak için oviden bağladığım telefonuma güncelleme geldiğini gördüm ve yükledim sonuçta başarılı yazısı çıktı ve güzelce yüklendi kullandım kullandım ve baktımki bir çok programım silinmiş,tekrar mağazaya girdim indirip yüklemek için (battery monıtor'u indirmem gerekiyordu şarja dikkat etmek için) bunu yüklemek istedim ama hata verdi,başka şeyleride denedim hepsinde şebeke ile bağlantı kesildi uyarısı verip iptal ediyor halbuki telefonum 3.5 g ile internete bağlı olarak devam ediyor..bunun sorunu nedir ve nasıl halledebilirim teşekkürler..

Telefonum kvk çıkışlı nokıa c7'dir.

relling

relling

Üye
benim c6-01 de bi sorun olmadı magaza güncellemesini yaptınmı?

legend5858

legend5858

Üye
Güncellemeden sonra soft format arak çözebilirsin galiba bu sorunu.İndirmede sıkıntı yapmaması gerekiyor formattan sonra.

Dostnametr

Üye
Bende mağazada sorun yok.

SilentOne

SilentOne

Üye
ya bn güncelleme gelmemin hevesiyle ne soft formatım nede kurduktan sonra ama telefonda tık yok menüde klasör açtım gereksizleri klasorlere doldurdum tmmdır telefonda artık hiç sıkıntı yok

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar soft formatı deneyeceğim hemen. umarım hallolur oyunlar uygulamalar falan hepsi gitmiş durumda rehber ve galeri duruyor iyiki yedeklemiş kendisi,soft format atarken yedekleme yapmama gerek varmı ?

----------Eklendi @ 01:55:40 ---------- Yazıldı @ 01:54:41 ----------

benim c6-01 de bi sorun olmadı magaza güncellemesini yaptınmı?

güncellemeleri denetledim ancak mağaza güncellemesi göremedim benim telefonum için.

legend5858

legend5858

Üye
Önceden yedeklediysen bilgisayarına bilgilerini bir sıkıntı olmaz eğer bilgilerin silinirse ordan geri yükleme yaparsın.Benimde şöyle bir sorunum vardı cihaz Nokia 603 ovideki oyunları programları kurmuyordu indirme hatası veriyordu.Son çıkan güncellemeye rağmen,soft format attım ve sonuç başarılı herhangi bir uygulamada sıkıntı yaratmadı şimdiye kadar.Denemekten zarar gelmez.

omeren313

omeren313

Üye
aynı sorun bendede var format attım ama değişen bişey yok:(((( bağlantı sorunu tarzı bişeyler yazıyo ardından store kapanıyo:SS telefonum n8

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dün telefona soft format attım düzelmedi,belleyi yeniden kurdum bu seferde galeriye giriyorum medyanız güncelleniyor diye tam 35 dakikadır medyamı yeniliyor..anlamıyorum bu belle neden böyle arızalı çıkıyor. ve şarj konusunda sıkıntı yaşayan varmı acaba ? ben şarj ettim 2 saat içinde yarıya düştü ve sadece 30 dk kadar konustum telefonda :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt