Belle FP2 Demo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erollcelik

erollcelik

Üye
Ne gibi bir resmi açıklama bekliyorsunuz.

kaavkw

Üye
Farklı bir şey yok ki. O tuş kilidi açma yöntemini programla da yapıyorsun, azıcık klavye değişmiş o kadar. :D

FRAPSDH

Üye
Beyler şuan fp2 yi telefonuma yükledim harbi süper olmuş. Klavye ve kamera arayüzü baştan aşağı değişmiş.Fp1 den çok daha şey katmış ve artık telefon hızlı açılıyor ,şimdi telefonu kurcalıyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Beyler şuan fp2 yi telefonuma yükledim harbi süper olmuş. Klavye ve kamera arayüzü baştan aşağı değişmiş.Fp1 den çok daha şey katmış ve artık telefon hızlı açılıyor ,şimdi telefonu kurcalıyorum.
Pekala N8'e kurmuşsunuz:islik CFW olmasın o :D

farukbekl

farukbekl

Üye
kardeş... o kadar fp2 ile ilgili hikaye yayınlandı.. o kadar paylaşımlar yapıldı.. bir allahın kuluda telefondan yazılım versiyon numarasını göstermedi.. onu görmeden inanmam..

• Beğen
Tepkiler: vg_engin
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Güzelmiş.

mustimix41

mustimix41

Üye
n8 e tarayıcı tus kilidi ve klavye gelse de kurtulsakk ...

sefaturut

Üye
Bugün nokia ile görüşdüm ne zaman güncelleme gelecek diye yurtdışındaki yabancı servisi arayacaklarını söylediler ve bana gerekli bilgiyi vereceklerini söylediler beni aradığı zaman direk size bilgi veririm.

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada tutturmussun bowerser yavaş geliştirilmesi gerekiyor aga işlemci türünden dolayı browser sıkıntılı yoksa çoktan aşmışlardı o durumu

Dimi3

Dimi3

Üye
N9daki gibi ekrana 2 kere dokununca kilit açma yeri gelecek mi acaba ? En çok onu istiyorum.. Bu haliyle neredeyse Alexander'ın yaptığından farksız.. Ama neredeyse

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Efektler göz dolduruyor kilit açma çok hoş ve yeni gelen bardan müzik devam ettirme filan widgetlar varken gereksiz ama olsun bi şeyler yapılmış ancak anlamadığım konu 2. nesillere 2. güncelleme geliyor bizde hala bi şey yok nokia bize cihazları değiştirin demeye başladı gibi artık açık açık ...

sonerrap

sonerrap

Üye
:kotu::kotu:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Gayet güzel gelsin bekleriz FP2'yi beğendim FP1 kadar yenilik getirmeyecek herhalde ama olsun gene de iyi bir artı olacak FP2 ;)

majorty

Üye
klavye nasıl olacak acaba ele oturacak mı :D
yeni alışmıştım fp1 klavyesine :)

ahmetdemircim

Üye
bu arada tutturmussun bowerser yavaş geliştirilmesi gerekiyor aga işlemci türünden dolayı browser sıkıntılı yoksa çoktan aşmışlardı o durumu

galaXy gio da arm 11 işlemci ve 800 mhz ama browser uçuyor. Bu browserin çekirdeğinde sorun var. Iyi optimize edilmemiş

- - - Eklendi - - -

galaXy gio da arm 11 işlemci ve 800 mhz ama browser uçuyor. Bu browserin çekirdeğinde sorun var. Iyi optimize edilmemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt