Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunlar sanırım N8 C7 C6 dan ziyade 701 603 808 e falan gelcek ve nokiayı biliyoruz bi güncellemeyi 1 yılda cıkarıyo bence bu fp 1 de satış taktiği diye düsünüyorum ben
yakın zamanda en fazla 1 ay içinde gelmesi bekleniyor
fayzteck
Üye
Fp1 2.nesil ^3 cihazlara geliyor ama 1.nesil cihazlara da farklı bir güncelleme gelicekmiş.sayfanın en altında admin yazmış.
SilentOne
Üye
artık oda nasıl gelicekse
GLADYATÖR1581
Üye
yani c6 ,01 ye yeni bi güncelleme gelmeyecek mi arkadaşlar . gelse bile bu flv sorununu çözcekler mi ki . ellbet istiyoruz son sürüm en güncel kullanmayı ama hata var neden özellik düşüyo belle de hd video izleme sorununu çözerler inşallah
[ENGİN]
Üye
gelir kardeşım gelir her majör yazılımdan sonra sorunları cozmek için servis pack gibi guncellemeler çikar
GLADYATÖR1581
Üye
En kısa zamanda o zaman inşallah gelir de rahat ederiz şu an anna sürümünü kullanıyorum . Belle ye geçmek istiyorum ama benim tüm video kilplerim özel kliplerim hep hd 1080 mp o yüzden belle ye geçemiyorum .......
MoleküL1997
Üye
şu seçenekler menüsünün görünümü cutetube adlı uygulamada kullanılmıştı heralde ondan görüp yapmışlar