belle flv video sorunu içeri buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
belle flv video sorunu içeri buyrun
arkadaşlar bende de arkadaşımda da N8 var. 2'sine de belle efektli versiyonu kurdum ivo'nun. Ama arkadaşımda flv flash videolari açarken bende nden açmıyor? Ayrıca bütün ekran ayarlarına baktım benim ekran siyah onun ki mavi morumsu ve biraz daha canlı duruyor? Bunlar dikkatimi çekti çözüm varsa yardımcı olabilir miyiz..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim benimkinde sorun olmadi hic ama enteresan onda aciyor sende acmiyor :dry: ama istersen sen birdaha flash at bence hafiza kartini cikart E bicimlendir telefona *#7370# yap ve tekrar flash at bence duzelir.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
ilginç yaw dosya açılamıyor diyor bugün bi daha senin dediğin gibi flash atayım. Gerçi her flash attığımda format atıyorum

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ilginç yaw dosya açılamıyor diyor bugün bi daha senin dediğin gibi flash atayım. Gerçi her flash attığımda format atıyorum
niye flash attiktan sora format atiyorsun anlamadim.flash atmadan once dediklerimi uygula sonradan format atma kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: n000k
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır kardeşim sağolasın sorunu çözdüm..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
  • Beğen
mkryvz

mkryvz

Üye
Sıkıntı yaşayıp çözümünü bulan kayboluyor. Daha sonra ortalık çöp konu başlıklarından geçilmiyor.
Evet açıklama yapılması gerekli.

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
belkide benim dedigimi uygulamistir.

mkryvz

mkryvz

Üye
Belki...
Ama yöntem ne olursa olsun burada bir açıklama gerekli bence.
Sonra aynı konu defalarca açılıyor. Eğer nasıl yapıldığı anlatılırsa herkese yardımcı olunur.

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Belki...
Ama yöntem ne olursa olsun burada bir açıklama gerekli bence.
Sonra aynı konu defalarca açılıyor. Eğer nasıl yapıldığı anlatılırsa herkese yardımcı olunur.
cok katiliyorum dostum sana ama ne yaprsin iste yardim iterler sedersin bir begeniyi bile cok gorurler.:hmmm

n000k

n000k

Üye
evet bende de göstermiyor flaş videolar.. açıklasaydı iyi olurdu.. kurtuluş abi senin dediğin gibi e yi biçimlendirip hard format attım sonrada flash attım.. ama hala göstermiyor.. youtube dan indirdiğim videolar vardı.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Senin dediğin yöntem olmadı kurtuluş.. Dediğim yöntemi söyleyim.
Telefona format attıktan sonra hem mass memory hem de hafıza kartını bilgisayara taşıdım. Telefonun rehber mesajları ajanda vs pc suite ile bilgisayara yedekledim. önce format sonra flash ve daha sonra dosyalarımı taşıdım mass memory 'dekileri yerine hafıza kartını da biçimlendirdikten sonra eski yedeğini tekrar kopyaladım pc'den. Ve pc suite ile bilgisayara yedeklediğim rehber mesajlar ve ajanda kayıtlarımı geri yükledim. Telefon sorunsuz bir duruma getirildikten sonra hafıza kartına tekrar yedek aldım hepsi bu. Artık flash dosyalarını flv'leri yani açıyor..

Daha önce flash attıktan sonra hafıza kartındaki yedeği geri yükleyince telefon eski hali alıyordu!! Bilgisayara yedekleyin hafıza kartını pc'ye taşıyıp biçimlendirin yukardakilerini yapın hiçbir sorun kalmaz.. Açıklama yapmadığım için özür dilerim şimdiden..

mkryvz

mkryvz

Üye
Senin dediğin yöntem olmadı kurtuluş.. Dediğim yöntemi söyleyim.
Telefona format attıktan sonra hem mass memory hem de hafıza kartını bilgisayara taşıdım. Telefonun rehber mesajları ajanda vs pc suite ile bilgisayara yedekledim. önce format sonra flash ve daha sonra dosyalarımı taşıdım mass memory 'dekileri yerine hafıza kartını da biçimlendirdikten sonra eski yedeğini tekrar kopyaladım pc'den. Ve pc suite ile bilgisayara yedeklediğim rehber mesajlar ve ajanda kayıtlarımı geri yükledim. Telefon sorunsuz bir duruma getirildikten sonra hafıza kartına tekrar yedek aldım hepsi bu. Artık flash dosyalarını flv'leri yani açıyor..

Daha önce flash attıktan sonra hafıza kartındaki yedeği geri yükleyince telefon eski hali alıyordu!! Bilgisayara yedekleyin hafıza kartını pc'ye taşıyıp biçimlendirin yukardakilerini yapın hiçbir sorun kalmaz.. Açıklama yapmadığım için özür dilerim şimdiden..
Gecikmelide olsa açıklama yapma nezaketini gösterdin :good:
Yaptığın işlemleri tam anlamamıştım, ama gördüğüm kadarıyla doğru işlemi bulmuşsun. Flash işleminden önce depo hafızanın yedeğini almak kesinlikle şart, daha sonra flash işlemi ve depo hafıza biçimlendirme ve yedeğini geri yüklemek doğru​ olanıdır.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
yok biçimlendirme'yi ve format'i flash'tan önce yapacaksın:)

hzzson

hzzson

Üye
annayı yerın dıbıne soktunuz.belle belle dedınız.alın sıze belle sımdı.canım telefon bellendı.flv vıdeolarını annadayken oynatıyodum sımdı bellede oynatamıyorum.nokıa e7-00 ıcın flv player varmı?

benighted

benighted

Üye
aynen annada sorunsuz flv izliyordum simdi acmiyor.ayrica annada bircok sitede video izlerken simdi o sitelerden de izeyemiyorum.bellw deki tek sorunum bu gerisi mukemmel gercekten.buna bi cozum gelmesi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt