Belle facebook!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
Belle facebook!!
arkadaslar telefonum c7 belle facebookta resimleri kucuk kosteriyor..anna dayken boyle degildi fotolari tam ekran gosteriodu.bu sorun sadece bendemi var....

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
kardeşim bende de aynı sorun var. O yüzden fotoğrafın altında tam boyut gör var ona basacaksin. Gravity programı belki yardımcı olur fotolar onda daha büyük. Ama dediğim gibi tam boyut görüntülersen sıkıntı olmaz

polluxea♪

polluxea♪

Üye
fmobi 3.00 yükle dostum

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
opera mobile da tam ekran görünüyor. Ama opera mobile da ki gelişmiş kısmındaki ayarı desktop yapmalısın o zaman tam boyut görünüyor.

Yada user agent 5.0 var o programi kur ve opera mobile dosyasını seçmeli yükle kendi orjinal tarayıcısından da orjinal boyutta görünür. Bu sorun face den kaynaklanıyor.

sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
[_ATHENA_];4605171' Alıntı:
kardeşim bende de aynı sorun var. O yüzden fotoğrafın altında tam boyut gör var ona basacaksin. Gravity programı belki yardımcı olur fotolar onda daha büyük. Ama dediğim gibi tam boyut görüntülersen sıkıntı olmaz

tam boyuta tiklayinca indirio die biliyorum

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
kardeşm mobilden giriyo göründüğün için Öyle. Opera Mobile yükle. M.facebook.com'dan gir ayarlarda arkadaşımızın da dediği gibi gelişmiş ayarlardan Mobile olan ayari desktop yap düzelir.

cyber

cyber

Üye
Fmobi

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
3.00 cok saglam olmus ya

MrExpert

MrExpert

Üye
Opera mini ve bellenin tarayıcısı sayfa çabuk dolsun diye resimleri küçültüyor. Bu yuzden opera mobil i kullanın...

meletim

meletim

Üye
3.00 cok saglam olmus ya

evet 3.0 bende beğendim çok sağlam olmuş yalnız fotoğraf düzenlemeye girdim geçen ne kadar baktığım kişi ressim haber varsa resimleri kaydetmiş artıklarını bende bunlar ne diyorum resim dolmuş telefon

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o resim kaydetme olayı kötü işte gözüküyor sağda solda

dangerock

Üye
Aynı sorun bende de oldu ve çok can sıkıcı bir durum. Operada sorun yok ama nette yavaş kaldığı için fazla kullanışlı değil benim için, kendi tarayıcısı çok daha iyi.. Annadayken resimleri büyük açıyordu ama bellede çok küçük oluyor resimler. Ayarlardan resim boyutlarını maximum yaptığım halde hala küçük maalesef..

erollcelik

erollcelik

Üye
Fp1e geçtiğimden beri fmobi yükleyemedim..Başkasında bu sorunlar varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt