Şu Batarya Uygulamasını Versende Bi BaksakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBence güzel oldu![]()

ekran görüntüsünde Şarj dolarken Çektigim İçin Batarya %0 dı yani bitmek üzereydiTm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İsa abi Bazı Avkon larda Simgeler kayboluyor ve avkonda gözükmüyor çözümü varmı acaba 
Şu Benim Widget İşi NolduTm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ekran görüntüsünde Şarj dolarken Çektigim İçin Batarya %0 dı yani bitmek üzereydiİsa abi Bazı Avkon larda Simgeler kayboluyor ve avkonda gözükmüyor çözümü varmı acaba
![]()
Avkonda Simge Derken Resim Yada Açman Münkün Mü?arama widgetini alabılırmıyımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBence güzel oldu![]()

Hoparama widgetini alabılırmıyım![]()
İlk Ben alıcam :P Sıraya Gir 
duvar kagıtları temayı yükleyince seearch widget degişiyor zaten isa abi ( asigsasi) onun paylaştıgı Tema Ve avkonuda Mini music widget ide toplu atıyorum Zip olarakPnp tema o![]()

Şu Batarya Widgetini Atıcakmısın MübarekPnp tema o
duvar kagıtları temayı yükleyince seearch widget degişiyor zaten isa abi ( asigsasi) onun paylaştıgı Tema Ve avkonuda Mini music widget ide toplu atıyorum Zip olarak![]()

atsında sıramı beklerım o sorun degılHopİlk Ben alıcam :P Sıraya Gir
![]()

atsında sıramı beklerım o sorun degıl![]()

Batarya widget Alın Bu LİNK ---->Attımya onu![]()
Şükürler OlsunAttımya onu
Batarya widget Alın Bu LİNK ---->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızAvkon2 LİNK ---->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızMini Music widgetLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızToogle Glass BlackLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

arama widgetini atarmısın acaba![]()
![]()
;D :PWidgetleri Yapan Ve Ugraşan Herkese Teşekkürler Klavyenize Elinize Saglık Hayırlı Akşamlar
İyi Forumlar

Tema Bu asigsasi (İsa) abiye Teşekkürler Güzel Tema
LINK ---> www.maxicep.com/forum/konu/metro-flatro-2-0-search-widget-transparent-with-icons-edited-by-jham2005™.904196/temayı kullanıyorm fakat o widget yok bndeTema ile degişiyo istersen atym linkTema Bu asigsasi (İsa) abiye Teşekkürler Güzel Tema
LINK ---> www.maxicep.com/forum/konu/metro-flatro-2-0-search-widget-transparent-with-icons-edited-by-jham2005™.904196/

önce widget yüklü olması gerekirtemayı kullanıyorm fakat o widget yok bnde![]()

sağolun ama bnde gozukmedı mını widgetönce widget yüklü olması gerekir
Search Widget 3.02(7) Normal Mini Belle Refresh - FP2 [Unsigned] - MaxiCep

ilk olarak büyük yüklü olmalıdır sonra küçük olanı yüklemen ve kapatıp açman gerekirsağolun ama bnde gozukmedı mını widget![]()