ersncak42
Üye
buyurWallpaperi alabılırmıyım

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyurWallpaperi alabılırmıyım

teşekkürlerbuyur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

orta da parlaklık derken operator widgeti var şeffafabi şu ortada küçük parlaklık mı? @asigsasi
sen saatin altındaki ni diyorsun evet ekran ışığı widgeti 
orta da parlaklık derken operator widgeti var şeffafsen saatin altındaki ni diyorsun evet ekran ışığı widgeti
![]()
abi aklında bir şey varsa yapayım 3 boyutlu kabartma da yapabiliorum
benim kullandığım set şeffaf üzerinde oynama yapabilirsen göndereyim ancak full setbu evet saol abiabi aklında bir şey varsa yapayım 3 boyutlu kabartma da yapabiliorum
![]()

benim kullandığım set şeffaf üzerinde oynama yapabilirsen göndereyim ancak fu ll set![]()

tamam nasıl istiyorsan öyle bir şeyler yap kolay gelsinolur da abi yarın yolculuğa gitcem pc olmıcak elimde bende de var fu ll set (glass olan) yeni bir şeyler olsa da yapıp palaşsam diyodum![]()

Başına ve sonuna [img ] [/ img] koyarsan olur Mobile boşluksuz olcakpaylaştığım tema için reklam xD telden oldugu ıcın kusura bakmayın

tmm sagol telmı degiştırdin [mesaj gonderdıgınde samsung la ] gönderıldı yazıyorBaşına ve sonuna [img ] [/ img] koyarsan olur Mobile boşluksuz olcak![]()
Yok benimki bozuk, babamın telefondan giriyorumtmm sagol telmı degiştırdin [mesaj gonderdıgınde samsung la ] gönderıldı yazıyor
trabzona dönünce nokia Shop götürcem tamir ücretine göre belki bırakırım sonuçta 2. El 200 ediyor
bence hoş olmuş açık kapalı renklerinide farklı farklı 2 3 tane yaparsan güzel olurgüzel olur
1 tane toggle set ile uğraşıyorum şu jolla çok sıkıntı abi![]()

Önce diğer mesaji okudumbence hoş olmuş açık kapalı renklerinide farklı farklı 2 3 tane yaparsan güzel olur![]()