Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

evet dostum hatta her bölümde rss varMaxicep rss mi var bro![]()
pc den görebilirsin 
Batarya widgetini verirmisinEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada yine harikalar yapmışsın 
Dostum widgetlerini, temanı vede yazı fontunun linklerini atar mısın çok güzel olmuş eline sağlıkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbaya koklu degisiklikler yaptim,sade ve hafif androidimsi bi hava katmak istedim![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbaya koklu degisiklikler yaptim,sade ve hafif androidimsi bi hava katmak istedim![]()
andromenu programından rahatlıkla halledebilirsin kardeşimalt barı nasıl bu hale getirebıliyoruz?

andromenü kullanıyorum zaten ama resimdekı gibi oval değilLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızisteyen arkadaşlar oldu widgetlar, duvar kağıtları, tema,font hepsi bu linkte iyi günlerde kullanın arkadaşlar
andromenu programından rahatlıkla halledebilirsin kardeşim![]()
Hocam şu pil renginin hangisi olduğunuda bana söyler misinbu ayarları kullanacaksın kardeşim:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)