Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
ekranlar guzel olmuş yapmısın seti

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
yaptımda pek iyi durmadı arkadaki siyah yerinin kenarlarını biraz daha yuvarlaştırcam öyle daha iyi durcak gibi

onurhanerk

onurhanerk

Üye
4 x 5 menüyü nasıl yaptığını öğrenebilir miyim çok güzel durmuş iconlarla :)

Bunu denemesi riskli Ekrana bir sey gelmiyor 1. nesillerde. Eğer denerse ve bir sey gelmesse hard format atması gerekicek. Onun yerine sunu dene kardesim sahsen ben bunu kullanıyorum. Linki bulamadım fakat ben sana nasıl yapılcanıda soyliyim ve dosyayıda veriyorum alttaki linkten indirebilirisn :)

Dikey modunda 4x5, Yatay modunda ise 3x7 menü görünümü oluşturan bu küçük eklentiyi telefon hafızasına yükleyin ve telefonu yeniden başlatın.
Test edilen model C7-00 Belle Refresh.
Not:
Tekrar eski haline dönmek istediğinizde uygulama yöneticisinden eklentiyi kaldırın ve telefonu yeniden başlatın.

Bir not daha:
Bu mod aynı zamanda aşağıdaki ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi telefonda yüklü tüm uygulamalara yeni isim verebilme seçeneğide ekleyecektir. Ayrıca telefonun hacklı olması gerekmektedir.

SLH.55

SLH.55

Üye
Belle FP2 için geçerlimi ?

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Belle FP2 için geçerlimi ?
Deneyenler var çalışıyor diyorlar fakat ben denemedim yalan söylemiyim ama 1. nesiller için geçerli. Dene bi istersen bi sorun olursa kaldırırsın kolay zaten.

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Bunu denemesi riskli Ekrana bir sey gelmiyor 1. nesillerde. Eğer denerse ve bir sey gelmesse hard format atması gerekicek. Onun yerine sunu dene kardesim sahsen ben bunu kullanıyorum. Linki bulamadım fakat ben sana nasıl yapılcanıda soyliyim ve dosyayıda veriyorum alttaki linkten indirebilirisn :)

Dikey modunda 4x5, Yatay modunda ise 3x7 menü görünümü oluşturan bu küçük eklentiyi telefon hafızasına yükleyin ve telefonu yeniden başlatın.
Test edilen model C7-00 Belle Refresh.
Not:
Tekrar eski haline dönmek istediğinizde uygulama yöneticisinden eklentiyi kaldırın ve telefonu yeniden başlatın.

Bir not daha:
Bu mod aynı zamanda aşağıdaki ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi telefonda yüklü tüm uygulamalara yeni isim verebilme seçeneğide ekleyecektir. Ayrıca telefonun hacklı olması gerekmektedir.

ikinize de teşekkür ederim arkadaşlar, 500 Evols kullanıyorum bu arada

iconlar iç içe girdi, uygulama isimleri de aralarda biyerlerde kaldı... iconların boyu uzun kalıyor sanırım ondan dolayı. Anlayacağınız baya kötü durdu bende, düzelmenin bir yolu yok mu ?

najanaja

najanaja

Üye
konu sapıtmaya başlamış yine, bence bunları genel destek yada yazılım destek bölümünde tartışın burası yeri deil :oke:

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve Nextman
OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye

onurhanerk

onurhanerk

Üye
ikinize de teşekkür ederim arkadaşlar, 500 Evols kullanıyorum bu arada

iconlar iç içe girdi, uygulama isimleri de aralarda biyerlerde kaldı... iconların boyu uzun kalıyor sanırım ondan dolayı. Anlayacağınız baya kötü durdu bende, düzelmenin bir yolu yok mu ?

Resim ekliyebilir misin?

konu sapıtmaya başlamış yine, bence bunları genel destek yada yazılım destek bölümünde tartışın burası yeri deil :oke:
Haklısın Yeri değil ama arkadaş sormuşken cevap verelim dedim

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye

bu da menu,

yorum lutfen:))

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
güzel olmuş bütün ekranlar uyum içinde :) ellerine sağlık :)

- - - Eklendi - - -

Anil-D

Anil-D

Üye
muhammet ve isa abi ekranlar guzel olmuş

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Anil-D

Anil-D

Üye
furkan abi ekranlar guzel olmuş

najanaja

najanaja

Üye
way avkon rengarenk olmuş :) saat deişmiş font güzel toogle lar güzel temada güzel e daha ne olsun :) afash benden kopya çekmiş heralde benim son yaptığım tiny battery i yapmış :kop:çok güzel kardeş ellerine sağlık bu arada sevgiler senden mi kızıldan mı :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
way avkon rengarenk olmuş :) saat deişmiş font güzel toogle lar güzel temada güzel e daha ne olsun :) afash benden kopya çekmiş heralde benim son yaptığım tiny battery i yapmış :kop:çok güzel kardeş ellerine sağlık bu arada sevgiler senden mi kızıldan mı :)

kızıldan geliyo selam benden değil :) aynen adam seninkinin aynısını yapmış nerdeyse :) teşekkürler kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

furkan abi ekranlar guzel olmuş

Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Anil-D

Anil-D

Üye
nasil olmuş yorumları alalım

asigsasi

asigsasi

Üye