4 x 5 menüyü nasıl yaptığını öğrenebilir miyim çok güzel durmuş iconlarla![]()
4 x 5 menüyü nasıl yaptığını öğrenebilir miyim çok güzel durmuş iconlarla
Hocam bu başlık altında detaylı bir şekilde anlatımı var ;
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/s-3-belle-fp1fp2-4x5-menu-duzeni-713687.html

Deneyenler var çalışıyor diyorlar fakat ben denemedim yalan söylemiyim ama 1. nesiller için geçerli. Dene bi istersen bi sorun olursa kaldırırsın kolay zaten.Belle FP2 için geçerlimi ?
Bunu denemesi riskli Ekrana bir sey gelmiyor 1. nesillerde. Eğer denerse ve bir sey gelmesse hard format atması gerekicek. Onun yerine sunu dene kardesim sahsen ben bunu kullanıyorum. Linki bulamadım fakat ben sana nasıl yapılcanıda soyliyim ve dosyayıda veriyorum alttaki linkten indirebilirisn
Dikey modunda 4x5, Yatay modunda ise 3x7 menü görünümü oluşturan bu küçük eklentiyi telefon hafızasına yükleyin ve telefonu yeniden başlatın.
Test edilen model C7-00 Belle Refresh.
Not:
Tekrar eski haline dönmek istediğinizde uygulama yöneticisinden eklentiyi kaldırın ve telefonu yeniden başlatın.
Bir not daha:
Bu mod aynı zamanda aşağıdaki ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi telefonda yüklü tüm uygulamalara yeni isim verebilme seçeneğide ekleyecektir. Ayrıca telefonun hacklı olması gerekmektedir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ikinize de teşekkür ederim arkadaşlar, 500 Evols kullanıyorum bu arada
iconlar iç içe girdi, uygulama isimleri de aralarda biyerlerde kaldı... iconların boyu uzun kalıyor sanırım ondan dolayı. Anlayacağınız baya kötü durdu bende, düzelmenin bir yolu yok mu ?
Haklısın Yeri değil ama arkadaş sormuşken cevap verelim dedimkonu sapıtmaya başlamış yine, bence bunları genel destek yada yazılım destek bölümünde tartışın burası yeri deil![]()
Resim ekliyebilir misin?
Haklısın Yeri değil ama arkadaş sormuşken cevap verelim dedim

way avkon rengarenk olmuşBuyrun bakalım
saat deişmiş font güzel toogle lar güzel temada güzel e daha ne olsun
afash benden kopya çekmiş heralde benim son yaptığım tiny battery i yapmış
çok güzel kardeş ellerine sağlık bu arada sevgiler senden mi kızıldan mı 
way avkon rengarenk olmuşsaat deişmiş font güzel toogle lar güzel temada güzel e daha ne olsun
afash benden kopya çekmiş heralde benim son yaptığım tiny battery i yapmış
çok güzel kardeş ellerine sağlık bu arada sevgiler senden mi kızıldan mı
![]()
aynen adam seninkinin aynısını yapmış nerdeyse
teşekkürler kardeşim 
furkan abi ekranlar guzel olmuş

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznasil olmuş yorumları alalım