Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.ekran favorim oldu herşeyiyle uyumlu bir ekran toggle seti temayla uymuş güzel olmuş avkon değişmiş değişik olmuş 3.ekrandaki batarya widgetı güzel olmuş eline sağlık kardeşim fotoğraflar ve geri kalan herşe çok güzel olmuş eline sağlık
1.ekran favorim oldu herşeyiyle uyumlu bir ekran toggle seti temayla uymuş güzel olmuş avkon değişmiş değişik olmuş 3.ekrandaki batarya widgetı güzel olmuş eline sağlık kardeşim fotoğraflar ve geri kalan herşe çok güzel olmuş eline sağlık
Teşekkür ederim kardeşim bu toogle da güzel oldu avkonun pilini farkettiysen 3. ekrandaki pil widgetindeki ikonu kullandım bilmiom iyi gibi ama kararsızım yinede ama bu m.çaları sewmedim ben yine deiştirem onu onun dışında güzel oldu senide bekleriz
4 x 5 menüyü nasıl yaptığını öğrenebilir miyim çok güzel durmuş iconlarla
CouTFeeL
Üye
Bu gün günümdeyim RustedBlue Toggle Set ardından Neon Toggle Set yapmaya başladım üzerinde biraz oynucam kenarlarını biraz daha kırıcam ama böyleyken bi ev ekranı ekliyim dedim uzun zamandır eklemiyordum