Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
güzel ekranlar olmuş kardeşim her şey uyumlu yazı tipinide sevdim benim ekrana olmuyo malesef sağ üst köşedeki saat sığmıyo :D dakika dışarda kalıyo :) ikonlar ve toggle seti çok güzel olmuş eline sağlık :alkis

resimler nasıl olmuş güzel modifiye edebilmişmiyim :) font pc de hoşuma gidiyodu bi deniyim dedim telde güzel durdu öle çok küçük deil harfler rakamlar çok büyüktü saatlere sığmıyodu rakamları deiştirdim tamam :) aynen bu toogle güzel oldu bunları kullanırım bak bi süre aynı ikonlarla bide tema hazırlarım tam olur :)bu temada sadece 3-5 ikon deiştirdim :) Teşekkür ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

way be bana dion da sende az deilsin hani aynı uyumu sende de görüyom set yakışmış harbi tam bi uyum olmuş ama sen hep bu ikon setine benzer temalar kullanıyon bazan farklı ikonlardan oluşan temalar kullanmayı dene bide istersen :) resimlerde çok güzel özellikle 2. ekran favorim oldu :) barbilerde az deil yani ne biçim poz vemiş onlar öle :kop: senin de ellerine sağlık kardeşim güzel hazırlamışsın :oke:

- - - Eklendi - - -

naja abi ellerine sağlık herşey uyum içinde :D

teşekkür ederim kardeşim biliyon biraz titizim o konuda illaki uyumluluk olacak karman çorman şeyleri sewmem :) senide bekleriz :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye

resimler nasıl olmuş güzel modifiye edebilmişmiyim :) font pc de hoşuma gidiyodu bi deniyim dedim telde güzel durdu öle çok küçük deil harfler rakamlar çok büyüktü saatlere sığmıyodu rakamları deiştirdim tamam :) aynen bu toogle güzel oldu bunları kullanırım bak bi süre aynı ikonlarla bide tema hazırlarım tam olur :)bu temada sadece 3-5 ikon deiştirdim :) Teşekkür ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

way be bana dion da sende az deilsin hani aynı uyumu sende de görüyom set yakışmış harbi tam bi uyum olmuş ama sen hep bu ikon setine benzer temalar kullanıyon bazan farklı ikonlardan oluşan temalar kullanmayı dene bide istersen :) resimlerde çok güzel özellikle 2. ekran favorim oldu :) barbilerde az deil yani ne biçim poz vemiş onlar öle :kop: senin de ellerine sağlık kardeşim güzel hazırlamışsın :oke:

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim kardeşim biliyon biraz titizim o konuda illaki uyumluluk olacak karman çorman şeyleri sewmem :) senide bekleriz :)

2.resmide ben şopladım kardeşim :) normalde renk tonu daha farklı bende teşekkür ederim :)

- - - Eklendi - - -

toggle+wallpaperler+1.saat kalp ben :D süpersin abi ellerine sağlık

- - - Eklendi - - -

naja abi ellerine sağlık herşey uyum içinde :D

teşekkür ederim kardeşim :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
yaren_dede

yaren_dede

Üye

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye

son ekran güzel olmuş ama ekranda nefes alcak yer kalmamış :)

toggle ler bi arada olsun istedim :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye

toggle ler bi arada olsun istedim :)

bak bu ekranlar güzel olmuş :) ilk resimdeki hatunda güzel poz vermiş :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
belki iconla ilgili ufak bir çalışma yapabilirim :)

• Beğen
lazye

lazye

Üye
oo süper :D

asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: onursan ve Nextman

Üst Alt