zaten uyumsuz yapmam da işte bunlar pek güzel olmadıeh çok ısrar ettiniz izleyem bari
yalnız ben hiçbirini izlemedim 1 den mi başlıyım direkt 4 ü izlesem olurmu
acaba kimden alıştım ekran paylaşmayı
teşekkür ederim kardeşim senide bekleriz
![]()
şu saatli hava durumları bana olsa ne güzel olurdu ama ekran minicik olmuyo işte n8 i satmayaydım görürdünüz siz
bende bütün seriyi izlemedim sadece 4ü izledim sen bilirsin 
1 den başla fakat birbiri ile pek bağlantılı değil en güzeli 4![]()
e bu kadar yeter bu konuyu kapatalım biraz uzadı
uyarıyı alacaz nextman den yine 
Bu ara telefondan sıkıldım paylaşasım gelmedi yeni şeyler çıksın paylaşcamşu saatli hava durumları bana olsa ne güzel olurdu ama ekran minicik olmuyo işte n8 i satmayaydım görürdünüz siz
bende bütün seriyi izlemedim sadece 4ü izledim sen bilirsin
![]()
e o havadurumu saat widgeti iki boyuttan oluşuyo biri 8x6 tam ekran dieri 8x3 yarım ekran sen denedinmi bunu hiç olmuyo dion küçük olan bence gayette olur senin ekrana hiç denemeden konuşuyosan bence bi dene 8x3 olan senin ekrana uyar bence
o zaman ben fazla uzun takılmıyım direkt 4 ü izliyim
daha izlicek çok şeyim var 
daha izlencek çok şey var sırada buda aklımda bulunsune bu kadar yeter bu konuyu kapatalım biraz uzadı
uyarıyı alacaz nextman den yine
- - - Eklendi - - -
öle olsun bakalım zaten biliyon bende kendimce 3-5 kırık bişey yapıp deişikli,k olsun die öle paylaşıyom yani yeni şeyler çıkmasına gerek yok benim içine o havadurumu saat widgeti iki boyuttan oluşuyo biri 8x6 tam ekran dieri 8x3 yarım ekran sen denedinmi bunu hiç olmuyo dion küçük olan bence gayette olur senin ekrana hiç denemeden konuşuyosan bence bi dene 8x3 olan senin ekrana uyar bence
o zaman ben fazla uzun takılmıyım direkt 4 ü izliyim
daha izlicek çok şeyim var
![]()
8x3 olanı bi at bakayım belki olur 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

denemiş olmam lazım olmadı ama8x3 olanı bi at bakayım belki olur
- - - Eklendi - - -
turuncu olarak çok güzel yakışmış dostum eline sağlık tema ikonları güzel olmuş kaliteli tema mı ikon desteği fazlaysa bende kullanırım![]()

nasıl eklerim ekrana ne yapmam gerekiyo
8x3 olanı tek olarak yükleyemezsin fakat ekrana eklersin
tema fena değil ikon desteği biraz az yinede yüklemek istersen
http://www.maxicep.com/symbian-3-temalar/infinity-o-by-thabullr-belle-theme-794115.html

nasıl eklerim ekrana ne yapmam gerekiyo![]()
sağol bugün deniycem
http://www.maxicep.com/attachments/158823d1366197993/
bunu yükle uygulaması widgetlere weatherclock 8x3 ve 8x6 diye gelir
Najanaja abi beklettim biraz ama kusura bakma 
Sağolasın 1 haftadır paylaşıcam paylaşıcam wallpaper beğenemedim eskilerinden koydumÇoookk hoşuma gitti CouTFeel abi şahane olmuş![]()

http://www.maxicep.com/attachments/158823d1366197993/
bunu yükle uygulaması widgetlere weatherclock 8x3 ve 8x6 diye gelir

Güzel ekranlar hazırlamışsın kardeşim eline sağlıkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Görüşleriniz neler ? Uzun zamandır paylaşıcam paylaşıcam paylaştım sonundaNajanaja abi beklettim biraz ama kusura bakma
![]()
ilk ekran hoşuma gitti saat güzel olmuş oraya
beklettin ama güzel geldin devamını bekleriz 
şimdiye kadar ki en iyi ekranın diyebilirimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
açık sölemek gerekirse biçok ekranın çok cıncıklıydı resimler widgetler çok şaşalıydı
ama bu daha sade olmuş turuncuyu çok sewrim yakışmış ekranlara tema avkon güzel ekranlar 
asigsasi vermiş biledenemiş olmam lazım olmadı ama8x3 olanı bi at bakayım belki olur
![]()
bi dene bakalım uygulamayı kurunca widget ekleden 8x3 olanı seç bence kesinlikle uyması lazım çünkü bizim ekranların yarısını kaplıyo 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

birazmıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Görüşleriniz neler ? Uzun zamandır paylaşıcam paylaşıcam paylaştım sonundaNajanaja abi beklettim biraz ama kusura bakma
![]()
eh geç olsun güç olmasın ama dediğin kadar varmış set çok güzel olmuş özellikle kişiler ve kronometre çok hoş durmuş
avkon ve fontta güzel kısayollar yine dizaynetik olmuş
duwarkağıtlarını 2-3 ve 4 güzel deil
1 ve 5 çok güzel doğruya doğru yani
ellerine sağlık çok güzel ekranlar olmuş kardeşim.
illaki 5 tanesini beğenirdin heralde
vaktim kalmamıştı gönderemedim sende beklememişsin 
ilk defa rasgele ekran ekledim oda güzel olmuşteşekkürler arkadaşlar
![]()

birazmıeh geç olsun güç olmasın ama dediğin kadar varmış set çok güzel olmuş özellikle kişiler ve kronometre çok hoş durmuş
avkon ve fontta güzel kısayollar yine dizaynetik olmuş
duwarkağıtlarını 2-3 ve 4 güzel deil
1 ve 5 çok güzel doğruya doğru yani
ellerine sağlık çok güzel ekranlar olmuş kardeşim.
NOT : ama gücendim beni beklememişsin öğle yemeği sırasında senin için 97 adet resim hazırlamıştımillaki 5 tanesini beğenirdin heralde
vaktim kalmamıştı gönderemedim sende beklememişsin
![]()
senin vericeğin wallpaperlerlede tekrar eklerim