Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
1 den başla fakat birbiri ile pek bağlantılı değil en güzeli 4 :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve sLeepLe

sLeepLe

sLeepLe

Üye

zaten uyumsuz yapmam da işte bunlar pek güzel olmadı :) eh çok ısrar ettiniz izleyem bari :) yalnız ben hiçbirini izlemedim 1 den mi başlıyım direkt 4 ü izlesem olurmu :) acaba kimden alıştım ekran paylaşmayı :islik teşekkür ederim kardeşim senide bekleriz :)

Bu ara telefondan sıkıldım paylaşasım gelmedi yeni şeyler çıksın paylaşcam :) şu saatli hava durumları bana olsa ne güzel olurdu ama ekran minicik olmuyo işte n8 i satmayaydım görürdünüz siz :) bende bütün seriyi izlemedim sadece 4ü izledim sen bilirsin :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
1 den başla fakat birbiri ile pek bağlantılı değil en güzeli 4 :)

daha izlencek çok şey var sırada buda aklımda bulunsun :) e bu kadar yeter bu konuyu kapatalım biraz uzadı :) uyarıyı alacaz nextman den yine :)

- - - Eklendi - - -

Bu ara telefondan sıkıldım paylaşasım gelmedi yeni şeyler çıksın paylaşcam :) şu saatli hava durumları bana olsa ne güzel olurdu ama ekran minicik olmuyo işte n8 i satmayaydım görürdünüz siz :) bende bütün seriyi izlemedim sadece 4ü izledim sen bilirsin :D

öle olsun bakalım zaten biliyon bende kendimce 3-5 kırık bişey yapıp deişikli,k olsun die öle paylaşıyom yani yeni şeyler çıkmasına gerek yok benim için :) e o havadurumu saat widgeti iki boyuttan oluşuyo biri 8x6 tam ekran dieri 8x3 yarım ekran sen denedinmi bunu hiç olmuyo dion küçük olan bence gayette olur senin ekrana hiç denemeden konuşuyosan bence bi dene 8x3 olan senin ekrana uyar bence :) o zaman ben fazla uzun takılmıyım direkt 4 ü izliyim :) daha izlicek çok şeyim var :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve sLeepLe
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, najanaja, Mr. SaLÇa ve 1 kişi daha
sLeepLe

sLeepLe

Üye

daha izlencek çok şey var sırada buda aklımda bulunsun :) e bu kadar yeter bu konuyu kapatalım biraz uzadı :) uyarıyı alacaz nextman den yine :)

- - - Eklendi - - -

öle olsun bakalım zaten biliyon bende kendimce 3-5 kırık bişey yapıp deişikli,k olsun die öle paylaşıyom yani yeni şeyler çıkmasına gerek yok benim için :) e o havadurumu saat widgeti iki boyuttan oluşuyo biri 8x6 tam ekran dieri 8x3 yarım ekran sen denedinmi bunu hiç olmuyo dion küçük olan bence gayette olur senin ekrana hiç denemeden konuşuyosan bence bi dene 8x3 olan senin ekrana uyar bence :) o zaman ben fazla uzun takılmıyım direkt 4 ü izliyim :) daha izlicek çok şeyim var :)

denemiş olmam lazım olmadı ama :hmmm 8x3 olanı bi at bakayım belki olur :D

- - - Eklendi - - -

turuncu olarak çok güzel yakışmış dostum eline sağlık tema ikonları güzel olmuş kaliteli tema mı ikon desteği fazlaysa bende kullanırım :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

- - - Eklendi - - -

turuncu olarak çok güzel yakışmış dostum eline sağlık tema ikonları güzel olmuş kaliteli tema mı ikon desteği fazlaysa bende kullanırım :)

8x3 olanı tek olarak yükleyemezsin fakat ekrana eklersin
tema fena değil ikon desteği biraz az yinede yüklemek istersen :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-temalar/infinity-o-by-thabullr-belle-theme-794115.html

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

Görüşleriniz neler ? Uzun zamandır paylaşıcam paylaşıcam paylaştım sonunda :D Najanaja abi beklettim biraz ama kusura bakma :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Pringles

Pringles

Üye
Çoookk hoşuma gitti CouTFeel abi şahane olmuş :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye

http://www.maxicep.com/attachments/158823d1366197993/

bunu yükle uygulaması widgetlere weatherclock 8x3 ve 8x6 diye gelir

çalışmadı :D

- - - Eklendi - - -

Görüşleriniz neler ? Uzun zamandır paylaşıcam paylaşıcam paylaştım sonunda :D Najanaja abi beklettim biraz ama kusura bakma :D
Güzel ekranlar hazırlamışsın kardeşim eline sağlık :) ilk ekran hoşuma gitti saat güzel olmuş oraya :) beklettin ama güzel geldin devamını bekleriz :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
şimdiye kadar ki en iyi ekranın diyebilirim :) açık sölemek gerekirse biçok ekranın çok cıncıklıydı resimler widgetler çok şaşalıydı :) ama bu daha sade olmuş turuncuyu çok sewrim yakışmış ekranlara tema avkon güzel ekranlar :oke:

- - - Eklendi - - -

asigsasi vermiş bile :) bi dene bakalım uygulamayı kurunca widget ekleden 8x3 olanı seç bence kesinlikle uyması lazım çünkü bizim ekranların yarısını kaplıyo :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

ekranlar najanında söylediği gibi uyumlu olmuş dostum tranj olanda on numara olmuş :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

birazmı :) eh geç olsun güç olmasın ama dediğin kadar varmış set çok güzel olmuş özellikle kişiler ve kronometre çok hoş durmuş :) avkon ve fontta güzel kısayollar yine dizaynetik olmuş :) duwarkağıtlarını 2-3 ve 4 güzel deil :) 1 ve 5 çok güzel doğruya doğru yani :) ellerine sağlık çok güzel ekranlar olmuş kardeşim.

NOT : ama gücendim beni beklememişsin öğle yemeği sırasında senin için 97 adet resim hazırlamıştım :D illaki 5 tanesini beğenirdin heralde :) vaktim kalmamıştı gönderemedim sende beklememişsin :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
ilk defa rasgele ekran ekledim oda güzel olmuş :ehe teşekkürler arkadaşlar :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
aslında yeni birşeyler çıkınca ekliyorum oda güzel olmuyor :bilmm

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

birazmı :) eh geç olsun güç olmasın ama dediğin kadar varmış set çok güzel olmuş özellikle kişiler ve kronometre çok hoş durmuş :) avkon ve fontta güzel kısayollar yine dizaynetik olmuş :) duwarkağıtlarını 2-3 ve 4 güzel deil :) 1 ve 5 çok güzel doğruya doğru yani :) ellerine sağlık çok güzel ekranlar olmuş kardeşim.

NOT : ama gücendim beni beklememişsin öğle yemeği sırasında senin için 97 adet resim hazırlamıştım :D illaki 5 tanesini beğenirdin heralde :) vaktim kalmamıştı gönderemedim sende beklememişsin :ağlarım:

sağol abi beklemedim ama bi kendi wallpaperlerim le nasıl yorum atacağını merak etmiştim :) senin vericeğin wallpaperlerlede tekrar eklerim :)

• Beğen

Üst Alt