Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
abi niye artık paylasmıyosun

asigsasi

asigsasi

Üye
Hep bunlardan bişey yapmak istemiştim biyolojik :) ama güzel bi kısmı olmadı :)

güzel olmuş fakat bir önceki ekranlar bence daha güzeldi :) duvar kağıtlarını da görünce aklıma step up 4 geldi :ehe

• Beğen
Tepkiler: najanaja
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
saat hariç herşey güzel değişik ve şık olmuş abi ama şu saat rakamları üste çıkıyor kötü durmuş :)ellerine sağlık valla değişiklik şart brnde 1 haftadır ekran paylaşıcam bi türlü paylaşamadım :) torch widgetini yarn editleyip ekranlarımı paylaşırım artık :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

güzel olmuş fakat bir önceki ekranlar bence daha güzeldi :) duvar kağıtlarını da görünce aklıma step up 4 geldi :ehe

ewet daha güzelleri elbet oldu :) e dedim zaten güzel olmadı die bunları ölesine yaptım uğraşmadım ondan :) step up 4 izlemedim gaz maskeli bi olay mı oldu :)

- - - Eklendi - - -

saat hariç herşey güzel değişik ve şık olmuş abi ama şu saat rakamları üste çıkıyor kötü durmuş :)ellerine sağlık valla değişiklik şart brnde 1 haftadır ekran paylaşıcam bi türlü paylaşamadım :) torch widgetini yarn editleyip ekranlarımı paylaşırım artık :)

o beni etkilemiyo rakam üstteymiş alttaymış :) anlaşılıyo sonuçta öle olsun o kadar önemli deil benim için :) yok ya kronometre ve kişi widgetine çerçeve yakışmadı bence güzel durmuyo :) not defteride alt ve üst çubuk biraz bozuyo beyaz yazı sarının üstünde okunmuyo :) ben toggle ları ve en çok müzikçaları sewdim :) sen hala yapmadınmı kaç gündür :) ben bile yaptım yaw hadi gari görelim şu ekranları :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Pringles

Pringles

Üye
najanaja abi gerçekten çok güzel olmuşlar :) Aklıma direk team fortress 2 geldi :)

Abi şu senin fontunu bir türlü bulamadım rica etsem konuya ek yaparmısın ?

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
buda benden

asigsasi

asigsasi

Üye
step up 4 ü kesin izlemelisin gaz maskeli dansçılar baştan sona dans insan filmi izlerken yerinde duramıyor :)

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
evet ben seyrettim ☺

- - - Eklendi - - -

abi o mesaj simgelerini atabılcenmi kurukafayı tercihe koymusun o mesaj simgesi heralde atarmısın cok guzel olmus ekranlar

najanaja

najanaja

Üye
najanaja abi gerçekten çok güzel olmuşlar :) Aklıma direk team fortress 2 geldi :)

Abi şu senin fontunu bir türlü bulamadım rica etsem konuya ek yaparmısın ?
teşekkür ederim kardeşim walla team fortress ı da bilmiyom :) buyur kardeş font :oke:

- - - Eklendi - - -

step up 4 ü kesin izlemelisin gaz maskeli dansçılar baştan sona dans insan filmi izlerken yerinde duramıyor :)

açıkçası step up ın hiçbi bölümünü izlemedim :) kan, aksiyon, vahşet yada komedi yoksa izlemem :) sanırım step up tamamen dans üstüneydi komedi de yoktu ondan izlememişimdir :)

- - - Eklendi - - -

evet ben seyrettim ☺

- - - Eklendi - - -

abi o mesaj simgelerini atabılcenmi kurukafayı tercihe koymusun o mesaj simgesi heralde atarmısın cok guzel olmus ekranlar

kardeş daha öncede dedim simgeler fonta gömülü msj simgesi falan kullanmam ben, daha doğrusu msj yazan biri deilimdir ben arar konuşurum sadece :) fontu bi üstte verdim ama çoğu kişi simgeler bende görünmüyo diyo bende anlamadım :)

- - - Eklendi - - -

ahanda böle bişey içeriği :) iöçinde 2-3 dil var rusça arapça ya benzer diller var içeriği çok geniş bi font. bu sadece bi kısmı.

Ekli dosyalar

Pringles

Pringles

Üye
Abi font için çok teşekkür ederim

Fakat fontta gömülü simgelere nasıl ulaşırım abi ?

asigsasi

asigsasi

Üye

teşekkür ederim kardeşim walla team fortress ı da bilmiyom :) buyur kardeş font :oke:

- - - Eklendi - - -

açıkçası step up ın hiçbi bölümünü izlemedim :) kan, aksiyon, vahşet yada komedi yoksa izlemem :) sanırım step up tamamen dans üstüneydi komedi de yoktu ondan izlememişimdir :)
[/COLO

kesinlikle izle normal dans değil aksiyon dolu duvar kağıdı çıkarırsın hem :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hep bunlardan bişey yapmak istemiştim biyolojik :) ama güzel bi kısmı olmadı :)

bu sefer değişik olmuş kardeşim ama yine her şey uyumlu tabiki :) temayla saatin rengi widgetların renki togglelerin rengi falan çok uyumlu :oke: ekranlar banada step up 4 ü hatırlattı güzel sahneydi :) bencede izlemelisin insan yerinde duramıyo cidden :) sende ekran eklemeye alıştın bakıyorum :) Eline sağlık kardeşim yine güzel ekranlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
üstad çok sağol ama ben yine yapamadım neyse uğraşmak istemiyorum vazgeçtim :)
hatta bişey diyim üstad sana sen şeffaf olanı yaramamışsın tolgatavli neden olmadığını açıklamış sana işte o şahıs benim öz abim olur :)

abin yapsın :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
üstad çok sağol ama ben yine yapamadım neyse uğraşmak istemiyorum vazgeçtim :)
hatta bişey diyim üstad sana sen şeffaf olanı yaramamışsın tolgatavli neden olmadığını açıklamış sana işte o şahıs benim öz abim olur :)

sis olarak mevcut onu yükle Sonra mif dosyasını değiştiririz daha kolay olur senin için :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yap dedim. Servis geliyo, dur şimdi yoğun, çok işim var, sırayla atcaz gibi bilimum sebeplerle sallıyo beni :) olsun yinede abi dedim bağrıma bastım ben onu :)

- - - Eklendi - - -

üstad sisi yükledim. 3 tane yuvarlak var Sadece saat var diğerleri boş

üstte verdiğim linke git konuda sis dosyası widgetler var onları yükle

najanaja

najanaja

Üye
bu sefer değişik olmuş kardeşim ama yine her şey uyumlu tabiki :) temayla saatin rengi widgetların renki togglelerin rengi falan çok uyumlu :oke: ekranlar banada step up 4 ü hatırlattı güzel sahneydi :) bencede izlemelisin insan yerinde duramıyo cidden :) sende ekran eklemeye alıştın bakıyorum :) Eline sağlık kardeşim yine güzel ekranlar :oke:

zaten uyumsuz yapmam da işte bunlar pek güzel olmadı :) eh çok ısrar ettiniz izleyem bari :) yalnız ben hiçbirini izlemedim 1 den mi başlıyım direkt 4 ü izlesem olurmu :) acaba kimden alıştım ekran paylaşmayı :islik teşekkür ederim kardeşim senide bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

Üst Alt