Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Yeni flaş açıp kapama widgetım nasıl :) daha yeni olduğu için widget setlerinde yok o yüzden orjinal haliyle duruyo. http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...yinlandi-23-04-2013-a-791364.html#post6025111 buradan indirebilirsiniz :) ama n8 gibi xenon flaşı olan telefonlarda çalışmıyo çünkü sadece led flaşlar açılıp kapanabilir :) ayrıyetten kartvizit iletişim, ayna, kronometre ve küçük web tarayıcısı gibi yeni widgetlarda var :) güncelleme sadece fp1 ve fp2 ye çıktı ama linkten sis dosyasını indirip kurun 1.nesil telefonlarda da çalışıyo :) iyi kullanımlar

vay abi çok güzel olmuşlar 3-1 ekranlar bittim :D şu toggleleri halletmek lazım bu gün evdeyim okula gitmedim :D ayağım burkuldu şişmişti rapor aldım :D Hallederim bu gün toggleleri de miflerini bulmak lazım :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

federico2424

federico2424

Üye
degişik olsun ddm.çılgn oldu biraz.

sLeepLe

sLeepLe

Üye

vay abi çok güzel olmuşlar 3-1 ekranlar bittim :D şu toggleleri halletmek lazım bu gün evdeyim okula gitmedim :D ayağım burkuldu şişmişti rapor aldım :D Hallederim bu gün toggleleri de miflerini bulmak lazım :D

bende mobilim yoksa mif dosyasını bulur atardım sana :D teşekkür ederim kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: CouTFeeL
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
  • Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa ve asigsasi
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
buyur font kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

bulursam tabi atarım kardeşim :)

abi ben z resource appstaki mifleri tekrar e ye kopyaladım şimdi tekrar arıcam

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

abi ben z resource appstaki mifleri tekrar e ye kopyaladım şimdi tekrar arıcam

dostum mifler c resource apps içinde ve değiştirdiğin mifleri tekrar c ye atınca değişiyor :oke:

- - - Eklendi - - -

dostum mif dosyaları pakette

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
najanaja

najanaja

Üye
Yeni flaş açıp kapama widgetım nasıl :) daha yeni olduğu için widget setlerinde yok o yüzden orjinal haliyle duruyo. http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...yinlandi-23-04-2013-a-791364.html#post6025111 buradan indirebilirsiniz :) ama n8 gibi xenon flaşı olan telefonlarda çalışmıyo çünkü sadece led flaşlar açılıp kapanabilir :) ayrıyetten kartvizit iletişim, ayna, kronometre ve küçük web tarayıcısı gibi yeni widgetlarda var :) güncelleme sadece fp1 ve fp2 ye çıktı ama linkten sis dosyasını indirip kurun 1.nesil telefonlarda da çalışıyo :) iyi kullanımlar

sırf el fenerini göstermek için mi ekran paylaştın yoksa :) bu sefer beğendim güzel ekranlar olmuş amma çok avkon deiştiriyon sende yaa :) ama hala aynı toogle set bi deiştirtemedik şu seti sana :) 3. resim tanıdık geldi bana :) çok güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık. e ben buna misilleme yaparım artık hazırlıklara başladım şöle bomba gibi bi ekran daha paylaşayım ben dimi :) ama bugün deil :)

- - - Eklendi - - -

artı siz neden x-plore ile telden mif arıyosunuz ki :) siscontentsle baksanıza ben hepsini buldum ama ikonlar yine nvg :) ondan bişey yapamadım :)

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
bahadır abi ekranlar cok guzel

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
aynen abi bende baktım nvg ama bi mifin içindeki nvg lerin hangisi açık kapalı resimlerini görebilsem yaparız. Telden bi proyla bskılıyodu galiba ama bende açmıyodu

sLeepLe

sLeepLe

Üye

sırf el fenerini göstermek için mi ekran paylaştın yoksa :) bu sefer beğendim güzel ekranlar olmuş amma çok avkon deiştiriyon sende yaa :) ama hala aynı toogle set bi deiştirtemedik şu seti sana :) 3. resim tanıdık geldi bana :) çok güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık. e ben buna misilleme yaparım artık hazırlıklara başladım şöle bomba gibi bi ekran daha paylaşayım ben dimi :) ama bugün deil :)

- - - Eklendi - - -

artı siz neden x-plore ile telden mif arıyosunuz ki :) siscontentsle baksanıza ben hepsini buldum ama ikonlar yine nvg :) ondan bişey yapamadım :)

Toggle seti güzel yav yeni bi set çıkarsa güzel belki değiştiririm :) el feneri widgeti çok işimi görcek güzel oldu :) avkon çok değiştiririm sıkılgan bi insan olduğum için :kop: bende siscontents ile bakıcaktım zaten :) yap bakalım misillemeni :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa

tolgatavli

Üye

Anil-D

Anil-D

Üye
nasıl olmuş

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Pringles

Pringles

Üye
Gayet güzel olmuş abi 3. ekranındaki kız çok iyi :oke:

asigsasi

asigsasi

Üye
yine ekranları yan eklemiş

najanaja

najanaja

Üye
nasıl olmuş

bu sefer çok güzel olmuş ekranlar kardeş. tema avkon font hepsi harika resimlerin 3 ü de çok güzel ve 3 ünüde çaldım haberin olsun :) sadece bu saatin nesini sevdiniz anlamdım tamam model güzel ama fon berbat bence :) android ten çalmışlar bunuda, benim htc de var ve bundan çok çok daha iyi bi görünüme sahip :) bunun başka bi modeli varsa onu dene bence bu ekranı kötü gösteriyo :oke:

Üst Alt