Vay benim paşam sonunda dediğimi yaptın yeni widgetlardan da koydun çok yakışmış aferintoggle ve temayla uyumlu hale getirmişsin eline sağlık
toggleler temayla baya uyumlu olmuş eline sağlık kardeşim
avkonda bi zamanlar benim istediğimi yapmışsın hani batarya var şebeke çubukları ve anten yok
çok güzel olmuş avkonda
notlar widgetınıda düzenlemişsin güzel olmuş böyle
komple tekrardan eline sağlık kardeşim
bakıyorum alıştın ekran eklemeye
![]()
ya bi widget bölümüne bakam dedim takvim hoşuma gitti aldım mekanik saat hoşuma gitti ama simsiyahtı içi onu şeffaf yaptımVay benim paşam sonunda dediğimi yaptın yeni widgetlardan da koydun çok yakışmış aferin toggle ve temayla uyumlu hale getirmişsin eline sağlık toggleler temayla baya uyumlu olmuş eline sağlık kardeşim avkonda bi zamanlar benim istediğimi yapmışsın hani batarya var şebeke çubukları ve anten yok çok güzel olmuş avkonda notlar widgetınıda düzenlemişsin güzel olmuş böyle komple tekrardan eline sağlık kardeşim bakıyorum alıştın ekran eklemeye
bu havadurumu saat deişmiş yaw uygulama olarak yapmışlar daha yeni görüyom
ilk çıktığından bi sürü karışık işlem yapılıyodu ondan denemedim bile böle daha güzel olmuş baya güzel olmuş çok beğendim onu
aynen baktım antenle şebeke fazlalık zaten vodafon yazısı çok büyük çok yer kaplıyo böle daha sade oldu
bide şu yazıdan kurtulabilsek sanırım sadece o gif yöntemi var ama onu yapmam bence çözüm deil her temada üst bar farklı her temada gifmi deiştirecez yani
hala bi patch yapamadılar o iş için ben onu bulmalarını bekliyorum
hazır elim deymişken notlarıda düzeltem dedim hep erteleyip duruyodum
Teşekkür ederim kardeşim senide bekleriz
yok yaa coutfeel in setiyle eklicemi söylemiştim ondan ekledim bide o seti modifiye yaptığım haliyle eklicektim buda onun için uzun bi süre eklemem artık 
Najanaja abi iki isteğim olacakYardımcı olursan çok sevinirim
1-Yazı fontunun ismi ?
2-İlk ekranındaki tercih widgetine yaptığın yeşil kuru kafalı yazı

waay güzel olmuşlar avkon yine deişmiş pil renklenmiş2.ekran dikkatini çeksin najanaja kardeşimEkranlar görücüye çıkmıştır buyrun
font güzelmiş. tema genelde bu tarz ikonlau kullanıyosun hep
operatöründe iyiymiş kendin operatörmü açtın yoksa
yaa bunn hala bi patch i falan yokmu tek yol o gif prosumu hala? yine sade hoş ekranlar olmuş 2. ekran dikkatini çeksin demişsin ben resimden bahsediyon sandım resmi buldum kişi widgeti sonradan dikkatimi çekti
benim dikkati önce resimler çekiyo sanırım
way be rehberinde cidden kayıtlımıyım laf olsun die mi yaptın acaba
ellerine sağlık kardeş güzel ekranlar hemende misilleme yaparmış 
ya bi widget bölümüne bakam dedim takvim hoşuma gitti aldım mekanik saat hoşuma gitti ama simsiyahtı içi onu şeffaf yaptımbu havadurumu saat deişmiş yaw uygulama olarak yapmışlar daha yeni görüyom
ilk çıktığından bi sürü karışık işlem yapılıyodu ondan denemedim bile böle daha güzel olmuş baya güzel olmuş çok beğendim onu
aynen baktım antenle şebeke fazlalık zaten vodafon yazısı çok büyük çok yer kaplıyo böle daha sade oldu
bide şu yazıdan kurtulabilsek sanırım sadece o gif yöntemi var ama onu yapmam bence çözüm deil her temada üst bar farklı her temada gifmi deiştirecez yani
hala bi patch yapamadılar o iş için ben onu bulmalarını bekliyorum
hazır elim deymişken notlarıda düzeltem dedim hep erteleyip duruyodum
Teşekkür ederim kardeşim senide bekleriz
yok yaa coutfeel in setiyle eklicemi söylemiştim ondan ekledim bide o seti modifiye yaptığım haliyle eklicektim buda onun için uzun bi süre eklemem artık
- - - Eklendi - - -
1- fontun adı BlackChancery
2- rengi istiyosan (Multi Colour Font transparent and non transparent profile widget) simgeleri diosan onlar fontun içine gömülü
- - - Eklendi - - -
waay güzel olmuşlar avkon yine deişmiş pil renklenmişfont güzelmiş. tema genelde bu tarz ikonlau kullanıyosun hep
operatöründe iyiymiş kendin operatörmü açtın yoksa
yaa bunn hala bi patch i falan yokmu tek yol o gif prosumu hala? yine sade hoş ekranlar olmuş 2. ekran dikkatini çeksin demişsin ben resimden bahsediyon sandım resmi buldum kişi widgeti sonradan dikkatimi çekti
benim dikkati önce resimler çekiyo sanırım
way be rehberinde cidden kayıtlımıyım laf olsun die mi yaptın acaba
ellerine sağlık kardeş güzel ekranlar hemende misilleme yaparmış
![]()
ben flaş yöntemiyle kaldırdım dosyası var core içine atıyosun şebeke ismi kalkıyo
boş kalmasın orası diye biraz şopladım sLeepLe yazdım
kayıtlısın boşa mı koyduk
teşekkür ederim kardeşimçok güzel olmuş ellerine sağlık 1 ve 4 daha da güzel olmuş![]()

ben gif prosuyla kaldırmadım dediğin gibi onla uğraşılmaz kardeşim her tema içinben flaş yöntemiyle kaldırdım dosyası var core içine atıyosun şebeke ismi kalkıyo
boş kalmasın orası diye biraz şopladım sLeepLe yazdım
kayıtlısın boşa mı koyduk
teşekkür ederim kardeşim
zaten bi ara kargoyla sana göndercem tel i bi modifiyeli yazılımda ona at
sen ne zamandır benim sesi duymuyon zaten, özlemişindir hatırlatta bi ara arıyam ben seni 
najanaja' Alıntı:1- fontun adı BlackChancery
2- rengi istiyosan (Multi Colour Font transparent and non transparent profile widget) simgeleri diosan onlar fontun içine gömülü

2.ekran dikkatini çeksin najanaja kardeşimEkranlar görücüye çıkmıştır buyrun
shopta belli olmuyo hee 
oh tabi biz anlamıyoz flashtan at havanızaten bi ara kargoyla sana göndercem tel i bi modifiyeli yazılımda ona at
sen ne zamandır benim sesi duymuyon zaten, özlemişindir hatırlatta bi ara arıyam ben seni
![]()

abi süper olmuşlar ellerine sağlık avkon çok güzel duruyor rica etsemshopta belli olmuyo hee
![]()
belli olmaz fena yaparım
daha yeni olduğu için widget setlerinde yok o yüzden orjinal haliyle duruyo. http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...yinlandi-23-04-2013-a-791364.html#post6025111 buradan indirebilirsiniz
ama n8 gibi xenon flaşı olan telefonlarda çalışmıyo çünkü sadece led flaşlar açılıp kapanabilir
ayrıyetten kartvizit iletişim, ayna, kronometre ve küçük web tarayıcısı gibi yeni widgetlarda var
güncelleme sadece fp1 ve fp2 ye çıktı ama linkten sis dosyasını indirip kurun 1.nesil telefonlarda da çalışıyo
iyi kullanımlarBir bende çıkmıyor bu yeni güncelleme
- - - Eklendi - - -
Bir bende çıkmıyor bu yeni güncelleme![]()