Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
tartışmaya gerek yok :) toggle hazırlamam yarım saatimi alıyor ama severek yaptığım için hiç canım sıkılmıyor. Okuldada teknik resim dersinde herkezin canı sıkılıyor benm sıkılmıyor ve sınavlarım bu yüzden 100 100 :) burdada najanaja abi sayesinde kendimi geliştirdim çok mutluyum severek yapıyorum aklıma yeni şekiller geldikçe çizip telefona atıp deniyorum severdem seti yapıyorum tartışmaya gerek yok sohbeti kesmezsek uyarı alıcaz gibi :)
naja abi ekranlarını bekliyorum :)
aynen bu konu kapansın artık ben biraz coşturayım ortalığı :) aynı anda yazmışız msj ları ekledim ekranları zaten :)

asigsasi

asigsasi

Üye
40 kişiyiz birbirimizi biliriz bunlar seviyeli tartışma :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Daha fazla sohbet olmasa arkadaşlar :oke: teşekkürler saygılar :)

Anil-D

Anil-D

Üye
abi ekranlar cok guzel wıdget editlemeyle ilgilı konu acın bizde yapalım avkon tamam az cok yapıyom toggle yapmak istiyorum kafamda cok ıyi bir sey var nolur yada bana birı. Gorsel atsın

• Beğen
Tepkiler: najanaja
sLeepLe

sLeepLe

Üye

anlıyorum abi :) yapıcak bişi yok en sonunda yaptığım setlerin sadece resimlerini burda paylaşıcam sen yada sleeple gibi sevdiğim insanlar isterse onlara vericem sadece o olucak

Sağol kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

faruk abi avkonu paylasabilir misin,bide harika olmus

paylaşırım kardeşim ama o anten yerindeki e ve oklar temadan haberin olsun :)

- - - Eklendi - - -

Buyrun bakalım coutfeel in setiyle :) ilerleyen saatlerde modifiye ettiğim halleriyle ekleyecem.

Yine kırmızı ağırlıklı bir tema olmuş ama farklılıklar göz önünde :) ilk olarak notlar ve e-posta widgetinin yazılarını beyaz yapman güzel olmuş widgetla güzel durmuş eline sağlık kardeşim :) keşke şu qoosystem widgetınıda diğer widgetlar gibi yapabilseydin yani pro içinde daha fazla renk seçeneği olsaydıda kırmızı ağırlıklı olsaydı ama böylede güzel durmuş :oke: avkon biraz farklı olmuş :) CouTFeeL in widgetlarıylada güzel uymuş ekranlar eline sağlık kardeşim :)

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
abi ekranlar cok guzel wıdget editlemeyle ilgilı
konu acın bizde yapalım avkon tamam az cok
yapıyom toggle yapmak istiyorum kafamda cok
ıyi bir sey var nolur yada bana birı. Gorsel atsın

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Buyrun bakalım coutfeel in setiyle :) ilerleyen saatlerde modifiye ettiğim halleriyle ekleyecem.

vay abi resimler her zamanki gibi :) toggle temayla uyumlu olmuş çok güzel duruyor wifi ve radyonun arka planını değiştirmişsin böyle daha iyi olmuş :) ellerine sağlık valla diyecek bişey bulamadım başka :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
abi ekranlar cok guzel wıdget editlemeyle ilgilı konu acın bizde yapalım avkon tamam az cok yapıyom toggle yapmak istiyorum kafamda cok ıyi bir sey var nolur yada bana birı. Gorsel atsın

Teşekkür ederim kardeşim. avkon yapabiliyosan ikisi aynı şey zsaten sonuçta svg dosyasını düzenleyip mif e gömüyosun widgetlerde de miflerin içinde bi tane on bi tane de off ikonu war mifin içinden onları çıkar istediğin gibi düzenle veya aynı boyutta kendinden bişey yapıp kaydet ve mif e geri göm hepsi bu kadar.

- - - Eklendi - - -

Yine kırmızı ağırlıklı bir tema olmuş ama farklılıklar göz önünde :) ilk olarak notlar ve e-posta widgetinin yazılarını beyaz yapman güzel olmuş widgetla güzel durmuş eline sağlık kardeşim :) keşke şu qoosystem widgetınıda diğer widgetlar gibi yapabilseydin yani pro içinde daha fazla renk seçeneği olsaydıda kırmızı ağırlıklı olsaydı ama böylede güzel durmuş :oke: avkon biraz farklı olmuş :) CouTFeeL in widgetlarıylada güzel uymuş ekranlar eline sağlık kardeşim :)

aslında hiç bakmak aklıma gelmedi qoo system e :) belki deiştirilebilir. avkon çeşit olsun dedim her telden çalıyo :) aslında notlar ı düzeltecektim yine unuttum :) normalde e-mail gibi olmalıydı alt ve üst bitişik notlarda baya aralık var ikisi arasında :) daha sonra düzeltirim artık :) Teşekkür ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

vay abi resimler her zamanki gibi :) toggle temayla uyumlu olmuş çok güzel duruyor wifi ve radyonun arka planını değiştirmişsin böyle daha iyi olmuş :) ellerine sağlık valla diyecek bişey bulamadım başka :)

Resimlere laf yok özenle seçiyorum :) aynen ben wifiyi böle tam sewiyom sen yan tarafı yarım yapmışsın zevke göre ewet oda güzel ama benim zevkim bu tarz :) Teşekkür ederim kardeşim nutkun tutuldu dimi :kop:

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Anil-D

Anil-D

Üye
tamam abi denicem tesekur ederim

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye

Anil-D

Anil-D

Üye
ekranlar cok guzel olmus

bayon

Üye
çoğu çok iğrenç ne öyle ya karmakarışık

asigsasi

asigsasi

Üye

Pringles

Pringles

Üye
İlk ekran çok iyi olmuş abi :good:

najanaja

najanaja

Üye

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

vayy vayy vayy abi bunlar dünkülerden daha güzel olmuş. Süper duruyo ekranların toggleler temaylq uyumluydu şimdi dahada uyumlu olmuş ama bence ortadaki karenin içini koyu yapsaydın temanın iconlarıyla daha uyumlu olurdu.
Ne demişler daha kötüsünü yapamazsın ama daha iyisini her zaman yapabilirsin.
Hatunlara laf yok her zamanki gibi süper. Ekranların süper olmuş ellerine sağlık abi :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

vayy vayy vayy abi bunlar dünkülerden daha güzel olmuş. Süper duruyo ekranların toggleler temaylq uyumluydu şimdi dahada uyumlu olmuş ama bence ortadaki karenin içini koyu yapsaydın temanın iconlarıyla daha uyumlu olurdu.
Ne demişler daha kötüsünü yapamazsın ama daha iyisini her zaman yapabilirsin.
Hatunlara laf yok her zamanki gibi süper. Ekranların süper olmuş ellerine sağlık abi :)
öle üstüne düşmedim yaa basitçe iki dk kada yapıwerem aynısını dedim :) elbette düzenlenebilirler ama bölede çok kötü durmadı :) teşekkür ederim kardeş bikaç yenilik ekledim bence de bu ekranlar dünkünden daha iyi oldu :)

• Beğen
Tepkiler: CouTFeeL
sLeepLe

sLeepLe

Üye

Vay benim paşam sonunda dediğimi yaptın yeni widgetlardan da koydun çok yakışmış aferin :kop: toggle ve temayla uyumlu hale getirmişsin eline sağlık :) toggleler temayla baya uyumlu olmuş eline sağlık kardeşim :) avkonda bi zamanlar benim istediğimi yapmışsın hani batarya var şebeke çubukları ve anten yok :) çok güzel olmuş avkonda :) notlar widgetınıda düzenlemişsin güzel olmuş böyle :) komple tekrardan eline sağlık kardeşim :oke: bakıyorum alıştın ekran eklemeye :D

• Beğen
dejavu178

dejavu178

Üye

Üst Alt