Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
evet yuvarlak

Pringles

Pringles

Üye
Pc ye geçince atarım abi :oke:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

bence 1 numara en güzeli hem wifi dlna yanları tam oturur toggle kare olunca :) kırmızı hatta köşeler oval daha hoş olmuş. yalnız en son iki renkli yuvarlaklar nie yarım görünüyo normalde mi öle resim mi hatalı :)

tamam bu akşam 1. Yide yaparım :) sonuncuları bilerek öyle yaptım belki hoş olur diye :) bide yarı şeffaf yaparak denedim hiç güzel olmadı sildim :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye

tamam bu akşam 1. Yide yaparım :) sonuncuları bilerek öyle yaptım belki hoş olur diye :) bide yarı şeffaf yaparak denedim hiç güzel olmadı sildim :)

bence sen hepsinden yap baksana herkes farklı bişey beğenmiş :) böle çoklu sunarsan hepsinden isteyen olur kurtuluşun yok yani :) hoş olmamış :D

sLeepLe

sLeepLe

Üye
qoosystem widgetin adı 2 çeşit widget var son sürümünü indir forumda olması lazım mobilim link vermedim :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

bence sen hepsinden yap baksana herkes farklı bişey beğenmiş :) böle çoklu sunarsan hepsinden isteyen olur kurtuluşun yok yani :) hoş olmamış :D

:) hpsini yapmıcamda belki değişik set yaparm

• Beğen
Tepkiler: najanaja
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa ve sLeepLe
Anil-D

Anil-D

Üye
ekranlar tam detamatında guzel o ram widgetiyle saat kısayolunun altındaki ajandayı rica etsem verebilirmisin

Anil-D

Anil-D

Üye
tesekurler

Anil-D

Anil-D

Üye
nasıl olmuş

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa
asigsasi

asigsasi

Üye
telefon fp2 de
program qooApps qooSystem Widget v1.02(1)

Üst Alt