Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
avkon yok nasil.
olmus

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Duvar kağıdı daha farklı olsa daha güzel olur :oke:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
avkon yok nasil.
olmus

operatör isminide kaldırıp sadece saat kalsa bide sağlam bi lumia teması yapılsa alt barda lumia şeklinde olsa al sana lumia :) bence güzel olmuş ama duvarkağıdı farklı olmalıydı :oke:

Pringles

Pringles

Üye
Gerçekten güzel durmuş abi :good:

manolyam63

manolyam63

Üye
pılın olması veya olmaması sorun degıl onemlı olan gorunumu...

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yazı tipini Nokia Pure olarak bıraktım çünkü 5 sayfa sembol ve güç tuşundaki simgeler bazı fontlarda çıkmıyo onunla uğraşmak istemedim :) bi nevi kolaya kaçtım :) buyrun ekranlar

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
güzel ekranlar beğendim ellerine sağlık :oke:

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
müzik çaların linkni vrebilirmisin ekranların hoş olmuş ellerine sağlık

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Sağolasın uzun zmandır ekran paylaşmıyordum paylaşırım belki :D

Anil-D

Anil-D

Üye

- - - Eklendi - - -

asigsasi

asigsasi

Üye
duvar kağıtları olmamış ekranda ne var ne yok zor gözüküyor :)

najanaja

najanaja

Üye
Yazı tipini Nokia Pure olarak bıraktım çünkü 5 sayfa sembol ve güç tuşundaki simgeler bazı fontlarda çıkmıyo onunla uğraşmak istemedim :) bi nevi kolaya kaçtım :) buyrun ekranlar

walla açıkçası pek beğenmedim çok çok daha iyi ekranların olmuştu kesinlikle :) ekranlar çok sade fazla bişey eklememişsin ekranlara bence en büyük hata her zamanki gibi çok açık tonlu resimler seçiyosun bembeyaz bence yakışmıyo ekranlara ayrıca widgetlerin görselliğini bozuyo bunu daha öncede demiştim sana :) ama inatla beyaz tonda resimler seçiyosun :) elbette zevk meselesi :) sende havadurumu saat yapmışsın direkt tek ekranı kaplamış zaten o :) e telefon minik olunca böle oluyo :islik toogle seti sewmedim bence hiç güzel bi model deil elbet buda zevk meselesi :) bu sayede gerçek zevkini öğrenmiş olduk :) ben buna en fazla 10 üzeri 3 veririm 3 puan da müzikçalar, profil, avkon ve altbar için :) yazı tipide çok sıradan bi daha kolaya kaçma :) tabi herşeye rağmen ellerine sağlık gardaş e bidahakine daha iyilerini bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

walla açıkçası pek beğenmedim çok çok daha iyi ekranların olmuştu kesinlikle :) ekranlar çok sade fazla bişey eklememişsin ekranlara bence en büyük hata her zamanki gibi çok açık tonlu resimler seçiyosun bembeyaz bence yakışmıyo ekranlara ayrıca widgetlerin görselliğini bozuyo bunu daha öncede demiştim sana :) ama inatla beyaz tonda resimler seçiyosun :) elbette zevk meselesi :) sende havadurumu saat yapmışsın direkt tek ekranı kaplamış zaten o :) e telefon minik olunca böle oluyo :islik toogle seti sewmedim bence hiç güzel bi model deil elbet buda zevk meselesi :) bu sayede gerçek zevkini öğrenmiş olduk :) ben buna en fazla 10 üzeri 3 veririm 3 puan da müzikçalar, profil, avkon ve altbar için :) yazı tipide çok sıradan bi daha kolaya kaçma :) tabi herşeye rağmen ellerine sağlık gardaş e bidahakine daha iyilerini bekleriz :)

1.si hatunlarıma laf söyletmem sen 2.resimdeki hatunumun topuklu ayakkabısına kurban ol :off:ilk ekranda da onlar ayrı ayrı widgetlar benim telefona o widget akımı olmuyo :D aslında çok güzel widgetlar var onların içinde ama olmuyo temiz bi 701 bulamadım bulsam takas etcem :D sade takıldım bu ara o yüzden pek bişey yok ekranlarda yazı tipinde de dediğim gibi diğer fontlarda simgeler olmuyo olmayınca o profilde ismin yanındaki simgeler olmuyodu o yüzden sistem fontu kullandım bende :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bencede duvarkağıtlarını değiştirmelisin hiç birşey anlaşılmıyo ekranları yemişsin resmen :ah

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Üst Alt