Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

timuçin

Üye
tartışmasız en iyilerim oldu bence:

kardeş benim n8 andromenüyü nasıl öyle yaptın lumia gibi olmuş banada öğretirmisin.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

yaren_dede

yaren_dede

Üye

bende niye bileşen hatası veriyor

dostum illede sis kurmak zorunda değilsin sonuçta işlem aynı dosyaları üzerine atıp yazdır tamamdır :)

sis olarak kursanda aynı işlem oluyor bir fark yok

asigsasi

asigsasi

Üye

dostum illede sis kurmak zorunda değilsin sonuçta işlem aynı dosyaları üzerine atıp yazdır tamamdır :)

sis olarak kursanda aynı işlem oluyor bir fark yok

yok dostum olmuyor sis yüklemek gerekiyor veya dat dosyasını el ile değiştirmek gerekiyor ve daha önce değiştirdim telefon çöktü :bilmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye

yok dostum olmuyor sis yüklemek gerekiyor veya dat dosyasını el ile değiştirmek gerekiyor ve daha önce değiştirdim telefon çöktü :bilmm

tamamda sis dosyasının içinde farklı birşey yokki aynı dosyalar var yani çökecekse sis yuklediğindede çöker

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
bende cfw yüklü ondan olabilir mi hata vermemesi yüklerken?

timuçin

Üye
arkadaslar biliyosanız lùtfen yardım edin

asigsasi

asigsasi

Üye
sen ne istiyorsun

timuçin

Üye
sen ne istiyorsun

andromenünün alttaki tuşların ikonlarını değiştircem arkadaş yapmışya onun gibi denileni yapıyom dosyayı atıyorum yerine restart yapıyom androya basıyom 1 saniye istediğim ikon oluyo sonra eski halini geri alıyo

asigsasi

asigsasi

Üye
andromenünün alttaki tuşların ikonlarını değiştircem arkadaş yapmışya onun gibi denileni yapıyom dosyayı atıyorum yerine restart yapıyom androya basıyom 1 saniye istediğim ikon oluyo sonra eski halini geri alıyo

ne içine attın dosyaları

timuçin

Üye
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/mod-andromenu-v5-0-5-2-arsiv-icon-sets-5-763093.html bunu yapmak için

asigsasi

asigsasi

Üye
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/mod-andromenu-v5-0-5-2-arsiv-icon-sets-5-763093.html bunu yapmak için

zipten çıkan dosyayı uygulamayı yüklediğiniz hafızaya ana dizine at ve restart yap

sonra ayarlar dan daire olanı seç

Ekli dosyalar

timuçin

Üye

zipten çıkan dosyayı uygulamayı yüklediğiniz hafızaya ana dizine at ve restart yap

bu ayarlar nerde nasıl bulcam

- - - Eklendi - - -

kardeş bu ayarlar nerde nerden seççem

asigsasi

asigsasi

Üye
sende andromenü menü yüklü değilmi

timuçin

Üye

Üst Alt