Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Pringles

Pringles

Üye
teşekkür ederim abi, güzel ama tam benlik değil ama olsun güzel durmuş

sLeepLe

sLeepLe

Üye

:alkis:alkis:alkis Nihayet :D

- - - Eklendi - - -

Gaz vermeyin bakem gösteririm ben size tıkı :) o kadar ayrıntılı açıklama yaptıktan sonra herkes sezer artık :D

ben açıklamayı okumadım açıklama diğer sayfadaydı ilk ben anladım :hih:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Beyler konu açılmayacak şekilde kilitlenmesini istemiyorsanız sohbete son verin.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, yaren_dede ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Beyler konu açılmayacak şekilde kilitlenmesini istemiyorsanız sohbete son verin.

Kusura bakma :) sohbete zaten son vermiştik :) zaten farkındaysan en fazla 2-3 karşılıklı yorum yapıyoruz takılıyoruz sonra ben kendim uyarıyorum tamam kapatalım konuyu diye :) farkındayım o yüzden muhabbetleri uzatmıyorum :) ve bence bu kadarı çok görülmemeli karşılıklı bikaç takılma normal karşılanmalı hiç takılmadan da olmuyo :) rahatsız olup şikayet eden mi oluyo yoksa siz görüpte mi uyarıyosunuz bilmiyorum ama bence kesin birileri şikayet ediyo :) yukarıda sadece normal düzeyde 3 yorum war açıkçası ben bunun bi sakıncası olacağını düşünmüyorum o kadar olsun yani :) çok uzatmamak şartıyla dimi :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

Kusura bakma :) sohbete zaten son vermiştik :) zaten farkındaysan en fazla 2-3 karşılıklı yorum yapıyoruz takılıyoruz sonra ben kendim uyarıyorum tamam kapatalım konuyu diye :) farkındayım o yüzden muhabbetleri uzatmıyorum :) ve bence bu kadarı çok görülmemeli karşılıklı bikaç takılma normal karşılanmalı hiç takılmadan da olmuyo :) rahatsız olup şikayet eden mi oluyo yoksa siz görüpte mi uyarıyosunuz bilmiyorum ama bence kesin birileri şikayet ediyo :) yukarıda sadece normal düzeyde 3 yorum war açıkçası ben bunun bi sakıncası olacağını düşünmüyorum o kadar olsun yani :) çok uzatmamak şartıyla dimi :)

araya birkaç ekran serpiştir dostum :)
bizim ekranları niye es geçiyon bakim o kadar kötümü :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

najanaja

najanaja

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe, yaren_dede ve asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
beyaz seriyi denedim beyaz daha iyi :D

tolgatavli

Üye

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Pringles

Pringles

Üye
Mükemmel olmuş abi rica etsem bu saatleri nasıl yaptın konusu vardı hatırlıyorum ama bulamadım atabilir misin ?

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
ben yine siyah beyaza devam

Pringles

Pringles

Üye
Tolga abi 3. Ekrandakinide atabilir misin ?

timuçin

Üye
burdaki ekran ışığını kısma açma widgetini nerden bulabilirim link atarmısınız

tolgatavli

Üye
Tolga abi 3. Ekrandakinide atabilir misin ?

o konudakılerı eksıksiz yaparsan o saatte gelir 5 tane yeni saat gelmesi gerekıyo giriş ekranlarına

- - - Eklendi - - -

burdaki ekran ışığını kısma açma widgetini nerden bulabilirim link atarmısınız

http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...widget-v1-00-0-nokia-belle-signed-720635.html
http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...ss-control-widget-by-selvasathyam-740872.html
bu 2 konu işini görür

najanaja

najanaja

Üye
Baya uzun zaman oldu :) buyrun bakalım aslında widgetlerimi hiç deiştirmeyi düşünmüyorum ama aynı şeylerle de ekran paylaşmanın bi anlamı olmadığı için göstermelik bir iki widget ekledim onlarda herzaman ki gibi yarım, bunlar sadece görünen yüzleri :) birazdan yine favori serime geri dönecem :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe, asigsasi ve yaren_dede

Üst Alt