ekranlar yakıyı bahadır abi bir de sleeple adını bilmiyorum cunku

Buyrun bakalım
sen baya alıştın ne bu iki günde bir ekran paylaşıyon
illa beni de paylaştıracan çok önde gitmeye başladın
widget setimi hiç deiştirmediğim için paylaşmıyom hep aynı olacak yoksa seni geçerdim
walla ilk ekran favorim sade ve duwarkağıdı hoş durmuş çok harika olmuş yanlış anlama geri kalanda iyi de ilk ekran başka bence
2. ekrandaki büyük ihtimal beni bekliyodur
3. ekrandakini çaldım haberin olsun
daha özel resimlerini gönderirim
insan anasına babasına birer resim atar ne o öle adam yerine koymuyo gibi gupguru
son ekrandakini tanıyorum müzikleri gerçekten harikadır keman seviyosan muhakkak dinlemelisin vanessa mae tarzında çalıyo adı Lindsey Stirling utube den müziklerini bi dinle ben ilk duyduğumda çok hoşuma gitti sewerim kemanı bütün müziklerini indirdim hemen
widgetler tema herşey yine harika font ta güzelmiş bunun adı ne acaba merak ettim
ellerine sağlık kardeşim biraz ara wer gari yoksa hızına yetişemicem 
seçtiğin resimler hoşuma gidiyo güzel seçim yapıyosun 
najaja abi furkan abinin fontu al tepe tepe kullanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bi önceki fontunun adı çok güzeldi bunun ismini merak ettim sadece
ben fontumu deiştirmiyom hep aynı kullanırım.
way be yine yaktın ortalığısen baya alıştın ne bu iki günde bir ekran paylaşıyon
illa beni de paylaştıracan çok önde gitmeye başladın
widget setimi hiç deiştirmediğim için paylaşmıyom hep aynı olacak yoksa seni geçerdim
walla ilk ekran favorim sade ve duwarkağıdı hoş durmuş çok harika olmuş yanlış anlama geri kalanda iyi de ilk ekran başka bence
2. ekrandaki büyük ihtimal beni bekliyodur
3. ekrandakini çaldım haberin olsun
daha özel resimlerini gönderirim
insan anasına babasına birer resim atar ne o öle adam yerine koymuyo gibi gupguru
son ekrandakini tanıyorum müzikleri gerçekten harikadır keman seviyosan muhakkak dinlemelisin vanessa mae tarzında çalıyo adı Lindsey Stirling utube den müziklerini bi dinle ben ilk duyduğumda çok hoşuma gitti sewerim kemanı bütün müziklerini indirdim hemen
widgetler tema herşey yine harika font ta güzelmiş bunun adı ne acaba merak ettim
ellerine sağlık kardeşim biraz ara wer gari yoksa hızına yetişemicem
- - - Eklendi - - -
iyisimi sen bol bol ekran paylaş bende senin resimlerden çalayım hiç olmazsaseçtiğin resimler hoşuma gidiyo güzel seçim yapıyosun
![]()
2.ekrandakinide seni beklediğini belirtmek için koydum zaten çok bekletme hadi git
valla en çok yorum atan benim konuya Can'ı da geçtim o geçemezsin diyodu sesi soluğu çıkmıyo onunda
kuru kalsınlar nolcak insanın içinde sevgi telefonun ekranında değil ya
kemancıyı biliyom tarzı hoşuma gidiyo çok şeker tatlı biri
dinledim müziklerinide merak etme kardeşim
teşekkür ederim yorum için
fontun ismi kernel istersen yollarım kardeşim
çok pis resim seçerim 
najaja abi furkan abinin fontu al tepe tepe kullanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İlk ekran aynen farklı oldu bende onu sevdim kardeşim2.ekrandakinide seni beklediğini belirtmek için koydum zaten çok bekletme hadi git
valla en çok yorum atan benim konuya Can'ı da geçtim o geçemezsin diyodu sesi soluğu çıkmıyo onunda
kuru kalsınlar nolcak insanın içinde sevgi telefonun ekranında değil ya
kemancıyı biliyom tarzı hoşuma gidiyo çok şeker tatlı biri
dinledim müziklerinide merak etme kardeşim
teşekkür ederim yorum için
fontun ismi kernel istersen yollarım kardeşim
çok pis resim seçerim
![]()
nerdeyse ben bile geçecem can'ı
harbi ha okullar açıkken can tamamen kayboluyo ortadan
e yazın görürüz onu artık, bence liderliği ele alır tekrar
ne biçim isim o kernel beğenmedim
öbürü kulağa hoş geliyodu rosemary
sen rosemary e geri dön ekranların rosemary lerle dolu oluyo zaten
saol almıyım biliyon benim font sabit ona göre karakterler war içinde dosya ismimlerini farklı kullanıyoz 
Aynen açık ara öndesinnerdeyse ben bile geçecem can'ı
harbi ha okullar açıkken can tamamen kayboluyo ortadan
e yazın görürüz onu artık, bence liderliği ele alır tekrar
ne biçim isim o kernel beğenmedim
öbürü kulağa hoş geliyodu rosemary
sen rosemary e geri dön ekranların rosemary lerle dolu oluyo zaten
saol almıyım biliyon benim font sabit ona göre karakterler war içinde dosya ismimlerini farklı kullanıyoz
![]()
rosemary güzel isim ya brezilya dizisinde kadın ismi gibi 
sLeepLe abi ekranlarını çok güzel yapıyosun yaanajanaja abi senden atak bekliyoruz
![]()

Ne demek istediğini anlamadım abi
Coming Soon![]()
yazı tipi ismini söyledin bi tek onu anladım 
Ne demek istediğini anlamadım abiyazı tipi ismini söyledin bi tek onu anladım
![]()
sen benden atak beklediğini sölemedin mi bende sleeple nin 920 ye yazdığı gibi coming soon yazdım hem sleeple ye laf atmıştım hem çok yakında atağa geçeceğimi dile getirmiştim bu kadar açıklamadan sonra bi anlamı galmadı gari neyse 
sLeepLe abi ekranlarını çok güzel yapıyosun yaanajanaja abi senden atak bekliyoruz
![]()

Coming Soon![]()
Abi ilk resimdeki duvar kağıdını atabilir misin ? Çok şahane olmuşlar![]()

asigsasi' Alıntı: